Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία σε σοκ κι ο Ντίνος σε απόγνωση στα νέα επεισόδια

Ο Ντίνος και η Αμαλία έχουν να αντιμετωπίσουν αδιέξοδο στη σχέση τους. Μια απρόσμενη διαπίστωση θα ταράξει και πάλι την Αμαλία, που το τελευταίο διάστημα βλέπει τη ζωή της να καθορίζεται από τους άλλους κι όχι από την ίδια. Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα φέρουν ένα νέο που κανείς από τους δυο τους δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί. Παράλληλα ο Άγης αποφασίζει να προχωρήσει επίσημα στη σχέση του με την Γεωργία, πράγμα που βρίσκει αντίθετο τον Χριστόφορο και την Βικτώρια.

Η Μιράντα μένει μόνη μπροστά στη δίκη κι απέναντι στον Χρηστίδη. Αφού η Ματούλα πέφτει και πάλι στα νύχια του. Μόνο οι γονείς της της έχουν μείνει για να την στηρίξουν με τις μαρτυρίες τους. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι αν ο πατέρας της τελικά θα δείξει και πάλι το σκληρό του πρόσωπο ή αν θα την βοηθήσει τελικά.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Η Αμαλία βρίσκεται μπροστά σε έναν Ντίνο που δεν αναγνωρίζει, Η συμπεριφορά του αλλάζει, ενώ και ο πατέρας της κάνει ότι περνά από το χέρι του για να την κρατήσει μακριά του. Μετά την αντίδραση του Ντίνου στην είδηση της εγκυμοσύνης της αποφασίζει να τον συναντήσει ξανά. Αλλά αυτό που θα αντικρύσει στο σπίτι του είναι για την ίδια η χαριστική βολή. Φεύγει τρέχοντας πιο πληγωμένη από ποτέ.

Ο Μεμάς προσπαθεί να μάθει γιατί η Ζηνοβία επιμένει να πουλήσει το σπίτι την ώρα που κάποιος καραδοκεί πίσω από όσα λένε. Ο Χρηστίδης εκβιάζει τη Ματούλα και την οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα για να αλλάξει την αρχική της κατάθεση. Αλλά εκείνη την ώρα ένα χέρι θα καταφέρει να τον σταματήσει. Ο Δονάτος φτάνει στο σπίτι του Χρηστίδη αποφασισμένος να ξεπλύνει με αίμα το κακό που έκανε στην Μιράντα. Θα προλάβει ο Χρηστίδης να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ή ο Δονάτος θα τον αποτελειώσει και θα κάνει πράξη την απειλή του; Ήρθε η ώρα κα δώσει και η Ντέπυ την κατάθεσή της για όσα είδε τη νύχτα του φόνου. Θα το κάνει όμως ή θα διαλέξει να εξαφανιστεί και πάλι;

Η Αμαλία μετά την απογοήτευση που πήρε από τον Ντίνο πάει στο σπίτι της Όλγας και ο Πάρης απορεί με αυτήν την κίνηση. Η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά την Ματούλα για να τη βοηθήσει. Παράλληλα ο Ντίνος μετά το χωρισμό του από την Αμαλία αλλάζει συμπεριφορά και παίρνει την κάτω βόλτα. Η εμφάνιση του Ζήση επιφυλάσσει νέα έκπληξη στον Αποστόλη. Η Βικτώρια να νιώθει εκτεθειμένη με τις πρόσφατες εξελίξεις στην οικογένειά τους και βάζει ένα άλλο σχέδιό της σε εφαρμογή.

Το τρέιλερ της εβδομάδας:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ