Ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με διακόπτετε»

Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε λεκτικά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στη διάρκεια του «Happy day» όταν εκείνη τόλμησε να τον ρωτήσει αν έχει συνωμοτήσει και όλη η γειτονιά εναντίον του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Αλέξη Κούγιας είχε νωρίτερα σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στη διάρκεια της εκπομπής της «Happy day». Για να απαντήσει στο ερώτημα αν τελικά θα αναλάβει την υπεράσπιση του τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε στην παρουσιάστρια ότι δεν έχει ακόμα γνώση της δικογραφίας και ότι θα δώσει αργότερα την οριστική απάντησή του.

«10:30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10:30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κ. Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία» είπε.

Και πρόσθεσε σε έντονο τόνο: «Ο στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κ. Λιγνάδης. Ο κ. Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος» είπε.

Επισήμανε δε ότι «κονιορτοποιούν τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με αυτόν τον τρόπο» με σκοπό να σταματήσει η επένδυση στο Ελληνικό.

Σε αυτό το σημείο η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιχείρησε να υποβάλει το δικό της ερώτημα. «Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε» ήταν η αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος συνέχισε να καταφέρεται εναντίον των φερόμενων ως «θυμάτων» του ηθοποιού και σκηνοθέτη, επικαλούμενος την χρήση των αρχικών των ονομάτων τους.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» απάντησε ότι αυτό συμβαίνει για λόγους προσωπικών δεδομένων και τον ρώτησε αν πιστεύει ότι συνωμότησε όλη η γειτονιά εναντίον του πελάτη του.

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε» απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ακούστε τη συνομιλία Σταματίνας Τσιμτσιλή – Αλέξη Κούγια:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ