Νίκος Βέρτης: Δραματικές στιγμές για τον Νίκο Βέρτη στο Ισραήλ (video)

Ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο Τελ Αβίβ για προγραμματισμένες συναυλίες.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Βέρτη και τους στενούς συνεργάτες του που βρέθηκαν χθες στο Τελ Αβίβ, προερχόμενοι από την Αθήνα., για δύο προγραμματισμένες συναυλίες, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, 12 και 13 Μαΐου.

Την ώρα που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ το οποίο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συγκρούσεων ισραηλινών δυνάμεων και παλαιστινιακής Χαμάς, ήχησαν οι σειρήνες συναγερμού και τα μέλη της ορχήστρα και οι υπόλοιποι συνεργάτες του τραγουδιστή οδηγήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες που είχαν μόλις αποβιβαστεί στο καταφύγιο.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, αφού οι περισσότεροι δεν είχαν  προηγούμενη εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις, τις οποίες κατέγραψε σε ένα βίντεο – ντοκουμέντο μέλος της αποστολής.

Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο δεν είναι το μοναδικό. Μετά από παραμονή περίπου 1,5 ώρας στο καταφύγιο, τα μέλη της αποστολής οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο όπου ήταν προγραμματισμένο να διαμείνουν για ξεκούραση. Όμως, όπως είπε στενή συνεργάτιδα του τραγουδιστής επικοινωνία της με το «Πρωινό», γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα,, άκουσαν πάλι εκρήξεις και ήχησαν οι σειρήνες. Οδηγήθηκαν στο καταφύγιο του ξενοδοχείο όπου παρέμειναν για καμιά ώρα και στη συνέχεια επέστρεψαν στα δωμάτιά τους όπου έμειναν ξάγρυπνοι.

Η σημερινή συναυλία αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων και αυτή τη στιγμή ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες τους αναμένουν ενημέρωση για την αυριανή εμφάνιση και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που πρόβαλε αποκλειστικά το «Πρωινό» του ΑΝΤ1:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ