Νίκος Μουτσινάς για Survivor 2021: Να φύγει ο Τριαντάφυλλος

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor 2021 και ξέσπασε με την στάση του Τριαντάφυλλου στο τελευταίο επεισόδιο.

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor 2021 και έβαλε στο «στόχαστρο» τον Τριαντάφυλλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε ενοχλημένος με την έκκληση του Ντάφυ να μην ψηφιστεί από τον κόσμο και δήλωσε πως κανονικά πρέπει να αποχωρήσει μόνος του.

«Κανονικά, γιατί τον έχει στηρίξει πολύ ο κόσμος, θα έπρεπε να φύγει σήμερα. Εγώ αυτό περιμένω, γιατί με τον κόσμο συνεννοείται απόλυτα. Βέβαια, αφήνω ένα ερωτηματικό γιατί μας τα μπέρδεψε εμάς που τον στηρίζουμε. Μας είπε στην αρχή ότι θέλει να φύγει, μας είπε όμως ότι θέλει να περάσει και τον Ντάνο, είπε ότι δεν μετράει υποψηφιότητες αλλά έχει άλλες δύο για να περάσει τον Ντάνο. Είπε διάφορα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «εμένα θα μου άρεσε να πει “φεύγω”. Πώς έφυγε ο Καλίδης; Όλα τα νυχτερινά σχήματα φεύγουν κάποια στιγμή. Πώς θα κλείσει για το καλοκαίρι; Θα κάθεται να κάνει μπάνιο με την Καρολίνα;».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ