Νίκος Μουτσινάς: Ποιοι του χαλάνε το… παζάρι – τι απαντάει στη μεταγραφολογία

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από την αρχή σχεδόν της τηλεοπτικής σεζόν στο επίκεντρο μιας ασταμάτητης μεταγραφολογίας. Τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης και η λήξη του συμβολαίου του στις αρχές του καλοκαιριού, οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο παρουσιαστής – ηθοποιός – συγγραφέας δεν θα μας κάνει παρέα του χρόνου τα απογεύματα από τη συχνότητα του Σκάι. Πόσο μάλλον που η επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό που γεμίζει κάθε βράδυ ασφυκτικά την αίθουσα του Παλλάς.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής κρατάει για την ώρα στάση αναμονής. Παρά τις μπηχτές που του «ξεφεύγουν» από καιρό σε καιρό με αποδέκτες υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, με τα οποία λέγεται πως διατηρεί μάλλον ψυχρές σχέσεις, και τις δηλώσεις του την Φαίη Σκορδά ότι τον κούρασε το καθημερινό, δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Θα επιδιώξει κάποια συμφωνία με το κανάλι στο οποίο βρίσκεται σήμερα ή θα κατευθυνθεί αλλού – στον Alpha ενδεχομένως υπό τη σκέπη του Νίκου Κοκλώνη;

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της «Τρελής του Σαγιό», ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με χιούμορ για το τηλεοπτικό μέλλον του. «Αν είχα κάτι να ανακοινώσω, δεν θα το ανακοίνωνα σε μια καθημερινή εκπομπή; Για να μην έχω ανακοινώσει κάτι, μήπως δεν έχω; Μήπως δεν θέλω να πω κάτι ακόμα; Όταν θα έχω, θα το πω με πολύ μεγάλη χαρά».

Και συνέχισε λέγοντας ότι τα δημοσιεύματα για το αν μένει ή φεύγει από τον Σκάι δεν τον ενοχλούν. «Δεν είναι κακό να γράφουν αυτά. Όταν γράφουν άλλα πράγματα, προβλητικά ή πολύ άκυρα είναι κακό. Το να πουν αυτό, μου χαλάνε απλά λίγο το παζάρι».

Αυτά που τον ενοχλούν είναι άλλα. «Με ενοχλούν όταν λένε κάτι για την προσωπικότητά μου ή για άσχημη συμπεριφορά μου, ενώ δεν έχει συμβεί. Εκνευρίζομαι, θυμώνω γιατί πρέπει μετά να κάτσω να πω ότι δεν είμαι εκνευρισμένος, είναι η πλάκα που κάνω και μετά γίνεται μια υπερανάλυση της προσωπικότητάς μου που είναι λίγο βαρετό όταν δε είσαι εγώ. Κατά τ’ άλλα θα γραφούν πράγματα, θα σβηστούν…».

Τέλος, ο Νίκος Μουσινάς επανέλαβε την πάγια θέση του φέτος, ότι θέλει να συνεχίσει στην τηλεόραση αλλά από διαφορετικό πόστο. «Η διάθεσή μου είναι να σταματήσω το καθημερινό του χρόνου. Χρειάζομαι χρόνο για δικά μου πράγματα. Αυτή είναι δική μου σκέψη και πρόθεση. Τώρα, άμα τελικά το κάνω και παίξετε τα πλάνα “είπε ότι δεν θα το κάνει”, δεν θα σαν ξαναμιλήσω».

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ