Νίκος Κουρής: Ο «Ζάχος», με τον δικό του τρόπο, είναι ιδεολόγος

Τον Νίκο Κουρή υποδέχτηκαν σήμερα στο πλατό του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά για να μιλήσουν για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νίκος Κουρής ο οποίος είχε πρόταση από τους δημιουργούς της σειράς να συμμετέχει στον πρώτο κύκλο, κάτι που δεν συνέβη τελικά λόγω βεβαρυμμένου προγράμματος εκείνου, εξήγησε πως αντιμετωπίζει τον ρόλο του στη σειρά. Τον ρόλο ενός χουντικού στρατιωτικού, του Ζάχου Λυκογιάννη, ο οποίος επιστρέφει στο Διαφάνι μετά από πολλά χρόνια απουσίας για να επιβάλει την «τάξη» και βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ελένη, τον μεγάλο του έρωτα, και τον Λάμπρο Σεβαστό, τον άνθρωπο που του «έκλεψε» την γυναίκα της ζωής του.

Θέλοντας να συνοψίσει τη στάση του απέναντι στον χαρακτήρα που υποδύεται, ο Νίκος Κουρής επικαλέστηκε μια… επιγραφή.
«Έχει μια επιγραφή ο μηχανικός μου στο συνεργείο που γράφει “το ότι σας εξυπηρετούμε δεν σημαίνει ότι σας γουστάρουμε κιόλας”. Θα το υπερασπιστώ τον Ζάχο, τον αγαπάω τον Ζάχο, σε όλους τους ρόλους βρίσκω κάτι.

»Αγαπάω ότι πιστεύει. Ότι με τον δικό του λανθασμένο τρόπο είναι ιδεολόγος. Ο Ζάχος δεν έχει δεύτερες σκέψεις.

»Δεν είναι ο Ακύλας. Ο Ακύλας είναι κάτι που ξέρουμε καλά στην Ελλάδα. Μπορεί να έχει πλανηθεί -δεν είμαι σίγουρος ότι έχει πλανηθεί – νομίζω ότι πήγε εκεί από αντίδραση.

»Ο Ζάχος, από τότε που έφυγε η Ελένη από τη ζωή του, μοιάζει σαν να μην έχει κάνει τίποτα. Μοιάζει σαν να φυλάει μια θέση για την Ελένη» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ