Νίκος Ευαγγελάτος: Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε στην εκπομπή «T-live» κατά την έξοδό του από το Αττικό Νοσοκομείο μετά από τον εμβολιασμό του.

Στο Αττικό Νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου, ο Νίκος Ευαγγελάτος για να εμβολιαστεί κατά του Covid 19.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε στον Μάνο Μπανασάκη για την εκπομπή «T-live» της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Επιτέλους, ήρθε η σειρά μου» είπε στον φακό ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος τόνισε: «Είναι μία άψογη διαδικασία, όπως σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα. Πανέτοιμοι οι άνθρωποι και εξυπηρετικότατοι, τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα. Έκανα το εμβόλιο της Johnson & Johnson, είναι η πρώτη ημέρα. Αυτό μου έτυχε και το έκανα με πολλή χαρά. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη».

Αντίθετα, δήλωσε διπλά ευτυχής για το συγκεκριμένο εμβόλιο επειδή δεν θα χρειαστεί να επαναλάβει τη διαδικασία. «Έχει το πλεονέκτημα αυτό το εμβόλιο ότι είναι μονοδοσικό, αλλά είναι το ίδιο αποτελεσματικό όπως όλα. Τα εμβόλια είναι η μόνη λύση για την πανδημία. Γι’ αυτό ξαναλέω ότι έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ