Νεφέλη Κουλούρη: Η Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού

Η Νεφέλη Κουλούρη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τα επόμενα βήματα της Πηνελόπης στις «

Την ώρα που στο Διαφάνι η διαμάχη στο σπίτι των Σεβαστών παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, η Δόμνα βρίσκεται στην Αθήνα και ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, αναζητώντας απαντήσεις για τον θάνατο του πατέρα της.

Όμως, η αγωνία και οι εξελίξεις θα την υποχρεώσουν να επιστρέψει στον τόπο του φονικού -γι’ αυτό είναι βέβαιη-, όπου θα έρθει αντιμέτωπη με μερικές επώδυνες αλήθειες.

Η μία από αυτές, η πιο οδυνηρή και αναπάντεχη είναι πως ο αδελφός της, ο Μελέτης, στο οποίον έχει αναζητήσει καταφύγιο, είναι προϊόν βιασμού. Η Δόμνα θα δυσκολευτεί πολύ να χωνέψει το γεγονός, πρώτον γιατί έχει στο μυαλό την εικόνα του υπερπροστατευτικού πατέρα της και, δεύτερον, διότι αυτός δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή για να του μιλήσει.

Παράλληλα, η Δόμνα συνεχίζει να τρέφει αισθήματα για τον Κωνσταντή, αισθήματα που υποκινούνται από τον παλιό της έρωτα αλλά και από την απόρριψη που εισέπραξε.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», η Νεφέλη Κουλούρη, η νεαρή ηθοποιός που ενσαρκώνει τη Δόμνα στις «Άγριες Μέλισσες», αφού έδωσε το περίγραμμα των όσων θα συμβούν στη ζωή της ηρωίδας στα επόμενα επεισόδια, αναφέρθηκε στο μέλλον της ενόψει του φινάλε της σειράς.

«Μπήκα στη σειρά για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων», εξήγησε. Βέβαια, αυτό ίσχυε όσο η σειρά ήταν αποφασισμένο να τελειώσει φέτος. Από τη στιγμή που θα υπάρξει και νέος κύκλος, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

«Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση» είπε η ηθοποιός η οποία εξέφρασε την ευχή να δει την πορεία της Δόμνας προς την ενηλικίωση και την ωριμότητα να ολοκληρώνεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ