Νατάσα Θεοδωρίδου: Είμαι 51 ετών και με τους χειμώνες και με τα καλοκαίρια

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την φίλη της Ελένη Μενεγάκη, τις συναυλίες στο Παλλάς και την διαδρομή της στο τραγούδι.

Ενόψει και των συναυλιών της στο Παλλάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με πολλή συγκίνηση και χιούμορ.
«Η συνεργασία μου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πάρα πολύ καλή γιατί είναι και αυτή του η πλευρά, η πλευρά η όμορφη που γράφει. Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώνεις σε ένα χαρτί τις σκέψεις σου» είπε η τραγουδίστρια η οποία αιφνιδίασε τους θαυμαστές της με την «Έξαψη», το τραγούδι των τίτλων της ομότιτλης σειράς, σε στίχους του επιχειρηματία – ιδιοκτήτη του Mega.

«Η “Έξαψη” ήταν μια κουβέντα ακαδημαϊκή, η οποία έλεγε ότι υπάρχει ένα σίριαλ στην τηλεόραση που λέγεται “Έξαψη”, εγώ είπα ότι θέλει πιο καλή μουσική και μου λέει πες ένα τραγούδι. Νόμιζα από τα υπάρχοντα τραγούδια και του λέω δεν έχω κάτι που να ταιριάζει σε αυτό. Και μου λέει ένα καινούριο τραγούδι, λέω θέλει στίχους, μου λέει θα γράψω εγώ. Να γράψεις εσύ, του λέω, βεβαίως» αποκάλυψε η ερμηνεύτρια.

Η οποία πρόσθεσε ότι δεν περίμενε όταν κατέβηκε στην Αθήνα τη εξέλιξη που θα είχε η ζωή της.
«Είμαι 51 ετών και με… τους χειμώνες και τα καλοκαίρια. Όλα αριθμημένα όπως πρέπει. Το ΄71 γεννηθείσα. Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη. Καθόμουν δίπλα στο παράθυρο στο αεροπλάνο και κοιτούσα τη Θεσσαλονίκη όπως ανέβαινε το αεροπλάνο κι έλεγα “πω πω, κάτι συμβαίνει”. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ξέρει ποτέ που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και είχα ένα δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», αποκάλυψε.

Και φυσικά αναφέρθηκε στην φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη.
«Με την Ελένη γίναμε φίλες πολλά χρόνια πριν. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη – δεν είχα έρθει ακόμα Αθήνα. Ερχόντουσαν τα κανάλια εκεί και κάνανε πολύ μεγάλες εκδηλώσεις και έπαιρναν και τους τοπικούς τραγουδιστές. Έτσι γνωριστήκαμε με την Ελένη. Και όταν ήρθα μετά εδώ πήγαινα πολύ συχνά στην εκπομπή της και ταιριάξαμε. Δυο νέα κορίτσια που κυνηγάνε την τύχη τους η καθεμιά με τον τρόπο της κι εκείνη ένας πολύ ευχάριστος και τίμιος άνθρωπος σε αυτό που κάνει».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για την «κάθοδό» της στην Αθήνα:

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τη φίλη της Ελένη Μενεγάκη:

Η συναυλία στο Παλλάς και η «Έξαψη»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ