Νάσος Γαλακτερός: Η προσβλητική ανάρτηση για τον Τζέιμς Καφετζή – πως τη δικαιολογεί

Δείτε τι απάντησε ο Νάσος Γαλακτερός στις επικρίσεις που δέχτηκε για την ανάρτησή του για τον συμπαίκτη του γιου του στο «Survivor 2021», Τζέιμς Καφετζή.

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι ο ένας από τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση σήμερα από το «Survivor 2021» μαζί με τους συμπαίκτες του Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη.

Το γεγονός φαίνεται ότι έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη και ιδιαίτερα στον πατέρα του, τον Νάσο Γαλακτερό, ο οποίος είναι ο πιο φανατικός υποστηρικτής του γιου του με διαφορά.

Παρόλα αυτά, μια χθεσινή ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού προκάλεσε αναστάτωση. Κι αυτό διότι καταφέρονταν κατά του Τζέιμς Καφετζή με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και φρασεολογία που δεν ταιριάζει στο πολιτισμένο προφίλ του βετεράνου μπασκετμπολίστα.

Τελικά, ο Νάσος Γαλακτερός διέγραψε την επίμαχη ανάρτηση και, αφού ζήτησε συγνώμη, εξήγησε τι συνέβη:

«Έχασα τα γυαλιά μου και ένα repost ένα story με χαρακτηρισμούς για συμπαίκτη του γιου μου, χωρίς να το διαβάσω. Το διέγραψα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραφε, γιατί δεν εκφράζομαι έτσι. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος και δε βλέπω καλά» σημείωσε ο Νάσος Γαλακτερός, ο οποίος δεν παραλείπει να ποστάρει καθημερινά φωτογραφίες με τον γιο του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ