Μυρτώ Αλικάκη: Η Κασσιανή θα καταφέρει να γίνει ηγουμένη στο Μαύρο Ρόδο

Στην κάμερα του Mega μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη σήμερα κι έδωσε λεπτομέρειες για τον ρόλο της στη σειρά Μαύρο Ρόδο, που κάνει θραύση στα σχόλια των χρηστών στα social media. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για την καριέρα της, για το διαζύγιό της και τους γιους του που λατρεύει.

Η απώλεια του πατέρα της ήταν ένα γεγονός που σημάδεψε τη Μυρτώ Αλικάκη: «Ήμουν μοναχοπαίδι, μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, αγοροκόριτσο, έκανα πολλά πράγματα μόνη μου καθώς οι γονείς μου δούλευαν, ήμουν ένα υπεύθυνο αλάνι. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά, δεν έχω διαχειριστεί απόλυτα την απώλεια του πάτερα μου, ποτέ δεν παύει να μου λείπει, είναι αδιανόητο, άλλα είναι παρών στη ζωή μου. Θα μπορούσα να είχα ασχοληθεί με τις ξένες γλώσσες, να φτιάχνω κοσμήματα & κεραμικά, άλλα επέλεξα το ιδανικότερο για ανθρώπους με υπαρξιακές ανησυχίες», δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

Ενώ τόνισε πως είναι άνθρωπος με έντονες υπαρξιακές ανησυχίες και η υποκριτική τη βοήθησε πολύ: «Ήμουν συμφιλιωμένη με την ιδέα της ζωής και του θανάτου, είμαι σε καλή κατάσταση με το υπαρξιακό μου, άλλα κάθε τόσο η ζωή μας ξαφνιάζει. Έχω παλέψει να αποτινάξω πράγματα με τα οποία έχω μεγαλώσει, κανείς δεν αντιλαμβάνεται το οικογενειακό του περιβάλλον ως ρόδινο, ακόμη κι αν είναι. Ο καθένας έχει να αναμετρηθεί με το πρότυπο των γονιών του. Στη δουλειά πάλεψα να ακολουθήσω τη δίκη μου πορεία, όχι εκείνη που μπορεί να περίμεναν», είπε η ηθοποιός στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».
Από την άλλη πλευρά, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε πως προσπάθησε πολύ για να είναι ανεξάρτητη και να μην την απασχολεί η γνώμη των άλλων: «Απεχθάνομαι την ιδέα ότι άλλοι αποφασίζουν για μένα, δεν το αντέχω και δεν το επιτρέπω. Επειδή ήμουν μικρή, όταν έγινα γνωστή με την «Αναστασία» είναι πολύ εύκολο οι άνθρωποι να θέλουν να σε καθοδηγήσουν, έστω και με καλές προθέσεις. Έχω προσπαθήσει να μη με νοιάζει πολύ το τι θα πουν οι άλλοι, κάτι που υπήρχε στο δικό μου σπίτι όπως και σε πολλά άλλα», συμπλήρωσε.

Το σχετικό απόσπασμα:

Η σχέση της Μυρτώς Αλικάκη με τους γιους της και τον Πέτρο Λαγούτη

«Οι γιοι μας φυσικά και Θέλουν να διαφοροποιηθούν, παρόλο που και εγώ και ο Πέτρος είμαστε δυο γονείς επί της ουσίας ανοιχτοί. Ένας γονιός που είναι υπέρ-cool, μπορεί τελικά να γίνεται πολύ σπαστικός για τα παιδιά του, εγώ ίσως και να είμαι λίγο παραπάνω cool από τον Πέτρο. Έχει τύχει να μου πουν τα παιδιά μου «καλά η μαμά λέει πάντα ναι, άλλα δεν ξέρεις αν έχει ακούσει ακριβώς τι της έχεις ζητήσει», έχω φάει αυτό το κράξιμο. Το διαζύγιο μας δεν ήταν καθόλου ρόδινη διαδικασία, είχε εφιαλτικό πόνο και για να χωρίσουμε και τα πρώτα χρονιά, δεν ήμασταν από την αρχή αγαπημένοι. Είχαμε πολλούς λόγους με τον Πέτρο να είμαστε θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο, η σχέση μας βελτιώθηκε σταδιακά, αποδεχτήκαμε ξανά ο ένας τον άλλο, ξαναγαπήθηκαμε».

Αφού όπως είπε τα πρώτα χρόνια του χωρισμού τους ήταν διαφορετικά: «Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν εύκολα, πολεμήσαμε ο καθένας μονός του και οι δυο μαζί, τα παιδιά είναι το πιο ιδανικό κίνητρο για κάτι τέτοιο. Η μνήμη είναι σημαντική, να μην ξεχνάς ποιός είναι απέναντι σου και τι έχεις νιώσει γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Αν δεν είχαμε χωρίσει με τον Πέτρο, μπορεί και να είχαμε φτάσει στο σημείο να μισιόμαστε. Η απιστία θα συμβεί κάποια στιγμή, θα το κάνεις η θα στο κάνουν, το έχω βιώσει οδυνηρά και όταν το έκανα και όταν μου το έκαναν», δήλωσε ολοκληρώνοντας.

Ο ρόλος της Κασσιανής στο Μαύρο Ρόδο κρύβει έναν χαρακτήρα που προσπαθεί διαρκώς να επιβληθεί με κάθε κόστος:«Επειδή πιστεύω στη σοβαρή προσπάθεια της Κασσιανής να γίνει ηγουμένη στο «Μαύρο Ρόδο», θέλω να πιστεύω πως κάτι θα καταφέρει. Πιστεύω ότι θα δούμε flashback και στη ζωή της Κασσιανής, έξαλλου υπάρχει ένας κοινός τόπος στους ανθρώπους που ζητούν την ανακούφιση στην πίστη. Υπάρχει η αίσθηση για τις μονάχες, ότι έχουν αφήσει πίσω τους κάτι που τις πονάει και ψάχνουν ένα καταφύγιο», ήταν η αποκάλυψη που έκανε για τις εξελίξεις της σειράς.

Όσα είπε η Μυρτώ Αλικάκη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ