Μύδροι Τριαντάφυλλου κατά «Survivor All Star»: Από αύριο «Σασμός» μόνο

Μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα και να βλέπει το «Survivor All Star» από τον καναπέ του, όπως όλοι εμείς, όμως ο Τριαντάφυλλος δεν παύει να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στο παιχνίδι, ασκώντας καθημερινά κριτική μέσα από τα social media.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν παρακολούθησε με προσοχή όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ημέρες και τα συμπεράσματά του δεν είναι καθόλου ευνοϊκά για την παραγωγή του reality.

Όπως σημείωσε σε τελευταία ανάρτηση – καταπέλτη, η παραγωγή, για να ανεβάσει τα νούμερα, έχει καταφύγει σε κόλπα που δεν πείθουν κανέναν. Και αναφέρθηκε στα γνωστά πλάνα που δείχνουν τον Βασάλο και τη Μαριαλένα να το σκάνε στα κλεφτά μέσα στη νύχτα με κατεύθυνση το δάσος.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια», σημείωσε ο τραγουδιστής στην πρώτη του ανάρτηση.

Και συνέχισε το σφυροκόπημα. «Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!».

Για να καταλήξει στο συμπέρασμα στο οποίο έχουν καταλήξει και χιλιάδες άλλοι τηλεθεατές. «Πονάτε κάποιοι με αυτά που λέω; Οκ, από αύριο Σασμός μόνο».

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου:

ΝΤΑΦΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΝΤΑΦΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΝΤΑΦΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα στο «Happy Day»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ