Μπέττυ Μαγγίρα: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για τη Ρούλα Κορομηλά – «Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά»

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Ρούλα Κορομηλά πριν από χρόνια, το οποίο την οδήγησε εκτός τηλεόρασης για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι γνωστό. Κανείς όμως, πλην της παρουσιάστριας και των πιο κοντινών της ανθρώπων, δεν γνώριζε τη φύση του προβλήματος που την ταλαιπωρούσε και τη σοβαρότητά του.

Γι’ αυτό και η εξομολόγησή της στην Ελένη Μενεγάκη αιφνιδίασε τους θαυμαστές της που πίστευαν ότι η παρουσιάστρια του ιστορικού «Μπράβο Ρούλα!» απλά κουράστηκε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία συνεργάστηκε με τη Ρούλα στο «TV Stars παρουσιάστε» στον Alpha ήρθε λοιπόν σήμερα να προσθέσει τη δική της μαρτυρία.

«Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της. Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλοίωσε και λίγο την εικόνα.

Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο “TV Stars παρουσιάστε”, όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της. Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ