Μπάρτζης για Καφετζή: Νόμιζα ότι η φιλία μας είναι αληθινή

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε με υπονοούμενα για τον Τζέιμς Καφετζή και την φιλία τους…

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Katerina» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Τζέιμς Καφετζή εκτοξεύοντας τα «καρφιά» του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ενοχλημένος από τις δηλώσεις που έκανε ο Ροδίτης για την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ άφησε υπονοούμενα για την φιλία τους.

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το ποστ της Άννας-Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα, σε ένα μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε ότι “σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω”. Αρχικά θέλω να πω κάτι, δε μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της… Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δύο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του Τζέιμς. Σε εμάς, ο Τζέιμς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα Μαρία είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας – Μαρίας και της κάθε Άννας-Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε, για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε, δημοσιότητα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες κάποιος φίλος σου ειδικά αν το είχες ζητήσει».

«Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει. Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δε μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό… Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι΄αυτή την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα Μαρία», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ