Μητέρα Μαριαλένας: Δεν τον πιστεύω τον Σάκη – Θα είναι άξια της μοίρας της αν γίνει κάτι

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη υπήρξε καταπέλτης κατά του Σάκη Κατσούλη στη σημερινή επικοινωνία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά live στο «Πρωινό».

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη βγήκε σήμερα σε απευθείας σύνδεση με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για το φλέγον θέμα των ημερών: Είναι ή δεν είναι ζευγάρι η κόρη της και ο Σάκης Κατσούλης.

Η κυρία Γεωργία, η οποία βρέθηκε χθες στο άλσος του Γαλατσίου για να υποστηρίξει την κόρη της -μοίραζε και t-shorts- δεν έκρυψε ποτέ ότι δεν βλέπει με καλό μάτι μια ενδεχόμενη επανασύνδεση Σάκη – Μαριαλένας, όμως, στην τελευταία επικοινωνία που είχε με το «Πρωινό» όσο ακόμα οι δύο παίκτες ήταν στον Άγιο Δομίνικο, είχε παραδεχτεί ότι ο τρόπος που κοιτάζει ο ένας τον άλλον δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον.

Σήμερα, μετά και από την χθεσινή αποχώρηση της Μαριαλένας από το «Survivor 2021», η κυρία Γεωργία επανήλθε στην προηγούμενη θέση της. Ούτε να τον δει, ούτε να τον ακούσει τον Σάκη δεν θέλει.
«Καθόμασταν δίπλα δίπλα με την οικογένεια του Σάκη στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor. Ούτε ανταλλάξαμε βλέμματα, ούτε και τίποτα άλλο» είπε η κυρία Γεωργία και αποκάλυψε: «Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα. Δεν πήρε εμένα, πήρε τον φίλο της και θα πρέπει εγώ αύριο να τον εμπιστευθώ; Δεν μπορώ».

Όσο για το τί θα συμβούλευε η ίδια την κόρη της, η κυρία Γεωργία ήταν κατηγορηματική. «Εγώ θα την συμβούλευα, από τη στιγμή που θέλεις, αν θέλεις, παιδί μου να προχωρήσεις μαζί του, προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου…».
Και πρόσθεσε: «Δεν τον πιστεύω πια, δεν το πιστεύω τον Σάκη. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα και θέλω να κερδίσει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από αυτόν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ