Μίνα Αρναούτη: Έχει ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε ότι έχει στη κατοχή της ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στη κάμερα του Mykonos Live Tv και αναφέρθηκε στην καταβολή του ποσού των 11.500 ευρώ στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενώ αποκάλυψε ότι έχει έχει στη κατοχή της και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ