Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Μορφούλα ανάμεσα σε Ηλία και Καίτη στο νέο επεισόδιο

Η Μαρία Λεκάκη μπαίνει στο νέο διπλό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αυτήν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 20:00 στον guest ρόλο της Μορφούλας.

Η Βούλα κι ο Μηνάς έχουν ησυχάσει πάλι για λίγο καιρό από την παρουσία του Βαγγέλη. Αφού αποφάσισε να ακολουθήσει το νέο του αίσθημα στον γύρο της Κρήτης. Κάτι που δεν θα κρατήσει για πολύ όμως, γιατί ο Βαγγέλης επιστρέφει σύντομα στο σπίτι τους. Αφού η καινούρια του κατάκτηση αποδεικνύεται πιο λαμόγιο κι απ’ τον ίδιο. Η Βούλα κι ο Μηνάς τελικά βρίσκουν τον μπελά.

Η Μορφούλα, η οικιακή βοηθός, έρχεται στο σπίτι του Ηλία και της Καίτης και το ζευγάρι ενθουσιάζεται. Βλέπουν πως εκτός από άψογη στη δουλειά της, είναι και πολύ διακριτική. Η Μορφούλα έχει έρθει με άλλες βλέψεις όμως. Η Καίτη σκοτώνεται στη δουλειά, για να προλάβει τους δέκα γάμους που έχει αναλάβει και λείπει όλη μέρα από το σπίτι. Έτσι η Μορφούλα βρίσκει ευκαιρία ν’ απλώσει τα δίχτυα της στον Ηλία.

Ο Πέρης με τον Μπάμπη εκνευρίζουν την Ξένια, που αποφασίζει να κάνει κάτι δραστικό. Όταν η συνάδερφος της, η Μαλακτάρη, δείχνει ενδιαφέρον για τον Πέρη, η Ξένια κάνει τα πάντα για να τους τα βρουν μεταξύ τους. Και τα καταφέρνει. Ο Μπάμπης όμως απογοητεύεται που έχασε την παρέα του Πέρη και πέφτει σε κατάθλιψη. Η Ξένια όμως βρίσκει την λύση και πάλι.

Ο Άγγελος και η Βέλη χάνουν τον ύπνο τους όταν έρχεται ο νέος λογαριασμός του ρεύματος και πρέπει να κάνουν μεγάλη οικονομία. Πράγμα που τους αλλάζει τις συνήθειες. Ο Άγγελος βρίσκει νέα δουλειά ως δοκιμαστής έξυπνων συσκευών. Τις φέρνει στο σπίτι και τις εγκαθιστά. Μόνο που οι συσκευές δε φαίνεται να λειτουργούν σωστά. Η Βέλη και ο Κανάτης δυσκολεύονται να τις χειριστούν και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου στο σπίτι τους.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ