Μελέτης Ηλίας και Γιώργος Μαυρίδης απόψε στο «The 2Night Show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται απόψε Τετάρτη 12 Ιανουαρίου με το «The 2Night Show» και εκλεκτούς καλεσμένους.

Απόψε στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Μελέτη Ηλία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παίζει με τον Γρηγόρη το πρώτο «Μάντεψέ το» της χρονιάς και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Στη συνέχεια, μιλάει για το πώς νόσησε ο ίδιος, αλλά και η οικογένεια του με κορονοϊό και εξηγεί γιατί στην καραντίνα άρχισε να αποκτά περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του.

Για ποιο λόγο αποφάσισε φέτος να μην κάνει θέατρο; Γιατί πληρώνει κανονικά το εισιτήριό του σε παραστάσεις συναδέλφων; Τι θέση παίρνει απέναντι στις κριτικές που έχουν γραφτεί για την ταινία «Black bachelor»;

Τέλος, μιλάει για το σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια», στο οποία πρωταγωνιστεί και θυμάται τον ενδοιασμό που είχε πριν αποφασίσει να συμμετάσχει στη σειρά.

1 the 2night show kalesmenoi 12 1 2022

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» και ο Γιώργος Μαυρίδης που πριν συναντήσει τον Γρηγόρη συναντά τον μικρό Σπύρο Ντούγια και στην κυριολεξία τα «σπάνε» στο mini edition. Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει για την πρόταση γάμου που έκανε στη γυναίκα της ζωής του και περιγράφει πόσο δύσκολα βίωσε την περιπέτειά του με τον κορονοϊό καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές για να το ξεπεράσει.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στη μεγάλη απώλεια που είχε το 2021, αφού μετά από 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ.

Ακόμη, μοιράζεται με τον Γρηγόρη τις δυνατές στιγμές που έζησε με την καινούργια του εκπομπή «Into the heart» και αποκαλύπτει για ποιο λόγο θα ξαναπήγαινε σε ριάλιτι επιβίωσης.

2 the 2night show kalesmenoi 12 1 2022

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ