Μαύρο Ρόδο: Θα ξανασκοτώσει ο Γεράσιμος για χάρη της Ελισάβετ;

Πίσω στη Γερακιανή, η Ελισάβετ πήρε της αποφάσεις της, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου». Η περιπέτεια της απαγωγής κι η αγωνία για τη ζωή του Πέτρου στην αιχμαλωσία την έκαναν να συνειδητοποιήσει για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή της πόσο μεγάλη ανάγκη έχει από έναν σύντροφο με τον οποίο θα εξερευνήσει μαζί τη ζωή. Το κυνηγητό του Τύπου και η αυστηρή επίπληξη του μητροπολίτη απλά την διευκόλυναν να πάρει πιο γρήγορα την απόφασή της. να εγκαταλείψει το μοναστήρι και να δοκιμάσει τα φτερά της στον «πραγματικό» κόσμο.

Ο Λευτέρης δεν μπορεί να πιστέψει στην καλή του τύχη. Όλες τις προηγούμενες ημέρες, όταν αγνοούνταν η τύχη της οι προσευχές του όλες ήταν για να βρεθεί ζωντανή. Ότι θα επέστρεφε η κόρη του στο σπίτι και να του έδινε μια ακόμα ευκαιρία να της δείξει πόσο σημαντική είναι για εκείνον, ήταν ένα όνειρο που δεν πίστευε ότι θα βγει αληθινό.

Με την ανακούφιση ανάγλυφη στο πρόσωπό του, ο Λευτέρης ακούει την απόφαση της κόρης του, να την πάρει μαζί του στο σπίτι τους. Ο Πέτρος από την άλλη παρακολουθεί από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται το κυνηγητό των τηλεοπτικών συνεργείων στην Ελισάβετ και αναζητάει τρόπο να πάει κοντά της για να την προστατεύσει.

Ο Πέτρος θα καταφέρει τελικά να βρεθεί στη Γερακιανή παρά τις αντιρρήσεις του Θέμη. Θα πλησιάσει την Ελισάβετ και για πρώτη φορά η κόρη του Λευτέρη θα αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων στη σχέση τους.

Όμως, ένας μεγάλος κίνδυνος παραφυλάει το ζευγάρι. Ο Γεράσιμος, αφού εξάντλησε το οπλοστάσιο του εκβιασμού – η αποκάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του Διακοσάββα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή της Ελισάβετ- σκέφτεται με ποιον τρόπο θα βγάλει από τη μέση τον Πέτρο. Ο παιδικός φίλος της Ελισάβετ δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει πως η κοπέλα για την οποία ήταν πρόθυμος να κάνει κάθε θυσία τον έκανε στην άκρη για χάρη του νεαρού αρχιτέκτονα και σκέφτεται σοβαρά να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου του «Μαύρου Ρόδου»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ