Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Ο Πέτρος στη φυλακή για χάρη της Ελισάβετ

Ο Πέτρος δεν περνά μέρα που να μην ανέβει τον τοίχο του μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου στη σειρά Μαύρο Ρόδο του Mega. Προσπαθεί να βλέπει καθημερινά την Ελισάβετ, η οποία τώρα πια έχει μάθει για το στοίχημα και αμφιβάλει για τις προθέσεις του. Δεν ήταν όμως και ποτέ έτοιμη να τις αποδεχτεί.

Εκείνος δεν το βάζει κάτω. Ο τοίχος του μοναστηριού δεν αποτελεί πια εμπόδιο για να βρεθεί κοντά της και να μιλήσουν από κοντά. Κάθε βράδυ αναρριχάται και περνά από την άλλη μεριά με αποτέλεσμα να βάζει τον εαυτό του, αλλά και την Ελισάβετ σε κίνδυνο. Η ίδια έχει ταραχτεί με όσα της είπε η Όλγα που φύτεψε για τα καλά την αμφιβολία μέσα της.

Ζητά από την Ηγουμένη Φιλαρέτη να του απαγορεύσει να ξαναέρθει στο μοναστήρι. Μόνο που ο Πέτρος μαθαίνει τι έχει κάνει η Όλγα και είναι αποφασισμένος να το διορθώσει. Αφού το στοίχημα δεν ίσχυσε ουσιαστικά ποτέ και νιώθει πολλά για την Ελισάβετ. Θέλει να της μιλήσει και να της εξηγήσει. Και το κυριότερο να της πει πως νιώθει γι’ αυτήν. Αλλά η Ελισάβετ αρνείται να τον ξαναδεί.

Ο Πέτρος όμως δεν έχει μάθει να χάνει στη ζωή του. Αν του έχει μάθει ένα πράγμα ο Καστρινός, αυτό είναι να επιμένει μέχρι να πετύχει τον στόχο του. Και τώρα έχει μπροστά του κάτι που δίνει άλλο νόημα στη ζωή του και νιώθει πως αλλάζει. Αλλά έρχονται δύσκολες ημέρες και δεν το ξέρει ακόμα.

Γίνεται παράτολμος και επισκέπτεται συχνά το μοναστήρι κρυφά από όλους. Ενώ η Ελισάβετ εξακολουθεί να αρνείται να τον ακούσει. Και οι κινήσεις του δεν θα μείνουν κρυφές για πάντα. Θα τον δουν οι καλόγριες να μπαίνει τις νύχτες και θα του στήσουν ενέδρα. Έτσι σε κάποια από τις εισβολές του θα τον πιάσουν. Και τότε θα ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ο Πέτρος μετά από αυτό θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα και κατόπιν στη φυλακή. Η θέση της Ελισάβετ στο μοναστήρι είναι πια μετέωρη μετά από αυτό. Η Ηγουμένη Φιλαρέτη δεν έχει και πολλές επιλογές για όσα θα ακολουθήσουν.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ