Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Ο Πέτρος αναγκάζεται να ομολογήσει τα πάντα

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον πρωταγωνιστή του Μαύρου Ρόδου, Μιχαήλ Ταμπακάκη την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 00:10 στο Mega. Το στούντιο του Night Out είναι το ιδανικό μέρος για να μιλήσει ο Πέτρος Καστρινός για την επιτυχία της σειράς Μαύρο Ρόδο και για τον ρόλο του.

Η πιο φιλόξενη ταράτσα της πόλης είναι το ιδανικό μέρος για να γνωρίσουμε το alter ego του Πέτρου Καστρινού, από την επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο» αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης του με την δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά.

Στο παιχνίδι με τις κάρτες του Night Out, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει άγνωστες και ενδιαφέρουσες πτυχές του εαυτού του, αλλά και το χόμπι που απέκτησε μέσα στην καραντίνα. Ακόμα, δοκιμάζει τα όρια του, επιχειρώντας μία εντυπωσιακή πτήση με αεροσκάφος τύπου Cessna! Στη συνέχεια, επιστρατεύονται οι συμπρωταγωνιστές του καλεσμένου για να τον δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο, κάνοντάς του τις πιο παράξενες ερωτήσεις. Δεν θα λείψει και μία ξεκαρδιστική φάρσα, που θα κάνει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στην φίλη του, ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, σε μία ειλικρινή εξομολόγηση στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, μιλά για τα παιδικά του χρόνια, τη συναρπαστική πορεία του στην υποκριτική, αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο ηθοποιό να διαχειριστεί την ξαφνική και μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ