Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Η κατάσταση της Αυξεντίας επιδεινώνεται και καταρρέει

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται η μία μετά την άλλη στο Μαύρο Ρόδο, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές. Γιατί δεν είναι μόνο η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του Θέμη με την Πολυξένη. Μάλιστα, το ζευγάρι γίνεται τσακωτό από τον Λευτέρη.

Στο Μαύρο Ρόδο θα ξετυλίγεται το κουβάρι και της εξαφάνισης του Διακοσάββα. Κάτι που θα φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση όχι μόνο την Ελισάβετ,αλλά και τη θεία της, τη μοναχή Αυξεντία. Η οποία αναμένεται να περάσει πάρα πολύ δύσκολες ώρες και να κινδυνεύσει άμεσα η ζωή της. Γιατί ο Σαράντος αποκαλύπτει την αλήθεια γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του. Η θεία της Ελισάβετ αρχίζει να πιέζεται πάρα πολύ από τις ραγδαίες εξελίξεις, με αποτέλεσμα η υγεία της να κινδυνεύει σοβαρά. Οι μοναχές είναι έντονα προβληματισμένες από την κατάσταση της Αυξεντίας. Βλέπουν ότι δεν αισθάνεται καθόλου καλά κάτι άλλωστε που παραδέχεται κι εκείνη. Την πιέζουν να πάει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνη το αρνείται πεισματικά.

Ο Σαράντος, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, μέχρι να μάθει όλη την ιστορία γύρω από τον πατέρα του, μιλάει στην Αυξεντία. Της ζητάει να του πει όλα όσα ξέρει για τη δράση και το ποιόν του πατέρα του. Η μοναχή λυγίζει. Και όσο περνούν οι μέρες τόσο επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της. Η Ελισάβετ βλέπει τη θεία της σε άθλια κατάσταση και προσπαθεί να τη συνετίσει. Όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Επιμένει όμως και παρακαλάει την Αυξεντία να δει ένα γιατρό, προκειμένου να γίνει καλά. Η θεία της όμως είναι ανένδοτη και η άρνησή της είναι κατηγορηματική.

Η Αυξεντία χειροτερεύει συνεχώς και μία μέρα δεν αντέχει και καταρρέει. Αμέσως η Ηγουμένη θα τρέξει πάνω της και η Αυξεντία θα της αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό. Η Ηγουμένη «παγώνει» και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Την ώρα που η κατάσταση της Αυξεντίας θεωρείται πλέον ιδιαίτερα κρίσιμη.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ