Μαύρο Ρόδο spoiler: Η Ελισάβετ πετάει τα ράσα

Στο Μαύρο Ρόδο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η Ελισάβετ αντιλαμβάνεται ότι τα αισθήματά της για τον Πέτρο είναι πάρα πολύ δυνατά. Ο έρωτας τής έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα και εκείνη βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα. Να πετάξει τα ράσα για να ζήσει αυτό τον μεγάλο έρωτα ή όχι; Η μάχη που γίνεται μέσα της είναι πάρα πολύ μεγάλη. Όμως, όλα δείχνουν ότι αυτό που νιώθει για τον Πέτρο κερδίζει τα πάντα.

Έτσι στα επόμενα επεισόδια της σειράς γίνεται η ανατροπή. Η Ελισάβετ πετάει τα ράσα και αφήνεται στον έρωτά της. Η ιστορία της απαγωγής τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Και το αίσιο τέλος της είναι η αιτία προκειμένου να απολαύσουν τον έρωτά τους.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Πέτρος ζητάει από την Ελισάβετ να βρεθούν και να συζητήσουν τα όσα συνέβησαν. Αυτή τη φορά ο Καστρινός είναι αποφασισμένος να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος που απομάκρυναν την Ελισάβετ από κοντά του. Έτσι, της ζητάει να αποφασίσει εκείνη για τη σχέση τους. Και όποια απόφαση πάρει θα γίνει αμέσως σεβαστή από εκείνον.

Ο Πέτρος σε αυτή την προσπάθειά του έχει και ένα μεγάλο σύμμαχο. Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα της μοναχής. Ο Λευτέρης είναι αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε η κόρη του να είναι δίπλα του και να επιστρέψει στη Γερακιανή.

Η Ελισάβετ ακούει προσεκτικά τα λόγια του Πέτρου και αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η ζωής της είναι κοντά στον αγαπημένο της. Αντιλαμβάνεται ότι είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Καστρινό. Οι δύο τους αρχίζουν να περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνουν και ζευγάρι. Ζουν τον έρωτά τους και τίποτα δεν μπορεί πλέον να μπει ανάμεσά τους. Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Ποιοι είναι εκείνοι που δεν τους θέλουν μαζί;

Η ιστορία του Πέτρου και της Ελισάβετ έχει καθηλώσει το κοινό του Μαύρου Ρόδου:

https://www.instagram.com/p/Cn2uIFNokM3/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ