Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος στα χέρια μπροστά στην Αγγελική – Όλες οι εξελίξεις

Μια σύλληψη κι ένας θάνατος θα σημαδέψουν αυτή την εβδομάδα τις εξελίξεις στη σειρά Μαύρο Ρόδο από την Κυριακή 4 έως και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 22:40.

Στο επεισόδιο της Κυριακής η Γιάννα λέει στην Ευτυχία τι συμβαίνει και τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Γεράσιμος προτείνει μία λύση στην Ευτυχία που βοηθά όμως και τη Γιάννα. Ο Πέτροςβρίκσει τη μητέρα του στο ξενοδοχείο. Ενώ η Ηγουμένη Φιλαρέτη ακούει την Κασσιανή να της λέει ότι η Αυξεντία με την Ελισάβετ συμφωνούν με το σχέδιό της. Το λάπτοπ του Στέλιου Διακοσάββα κρύβει πολλά μυστικά σχετικά με την Ελισάβετ. Ο Ζαμάφτας δεν θα διστάσει να πάει στο μαγειρείο και να συναντηθεί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Ηγουμένη Φιλαρέτη έχει αποφασίσει να μην ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά της Κασσιάνης και ζητά από τον Μητροπολίτη να τη μεταθέσει σε άλλο μοναστήρι. Ο Πέτρος πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με τον Βίκο. Η σχέση της Πολυξένης και του Θέμη γίνεται αντιληπτή από την Όλγα. Η Αλεξία βοηθά τον πατέρα της να βρει τα στοιχεία που θέλει για τη γυναίκα που ψάχνει. Ο Σαράντος βρίσκει το λάπτοπ του πατέρα του, ενώ η Ηγουμένη μαθαίνει για τις επισκέψεις του Πέτρου στο μοναστήρι τις νύχτες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Πέτρος συγκρούεται με τον Βίκο και η Αγγελική νιώθει υπεύθυνη γι΄αυτό. Η Ευτυχία μαθαίνει από τη Γιάννα για τη σχέση της με τον Σταυρίνο. Η Όλγα κι ο Λευτέρης ζητούν εξηγήσεις από την Πολυξένη για την απουσία της. Αλλά δεν καταφέρνουν να την στριμώξουν αρκετά. Η Ηγουμένη κάνει σαφές στην Κασσιανή πως δεν θα υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να πάρει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ νιώθει τύψεις για την αποκάλυψη των συναντήσεών της με τον Πέτρο. Ο ίδιος δεν έχει σκοπό όμως να σταματήσει να πηγαίνει.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Πέτρος συλλαμβάνεται την ώρα που πάει να εισβάλλει στο μοναστήρι κι αυτό έχει συνέπειες και για την Ελισάβετ. Ο Ζαμάφτας πέφτει νεκρός στη Γερακιανή. Ενώ ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του πατέρα του στο λάπτοπ για βρει τι μπορεί να έκρυβε εκεί. Θα καταφέρει να βρει τι έκρυβε από όλο το χωριό ο πατέρας του; Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Πολυξένη τη σχέση που είχε παλιότερα με τον Διακοσάββα.

Το τρέιλερ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ