Μαύρο Ρόδο: Κάποιος θα δει τον Πέτρο μαζί με την Ελισάβετ – Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο έρχονται με συγκλονιστικές εξελίξεις για τους από Κυριακή έως Τετάρτη στις 22:40 στο Mega. Η αρχή γίνεται με την επιμονή της Όλγας για να μάθει τι συμβαίνει με τον Πέτρο.

Η Όλγα έχει καταλάβει ότι ο Πέτρος πηγαινοέρχεται στη Γερακιανή για κάτι περισσότερο από τη δουλειά του στο μοναστήρι. Έτσι βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Από τη μια έχει σύμμαχο τον Φραγκίσκο και του ζητά να μιλήσει στον Πέτρο. Κι η ίδια αναλαμβάνει την Ελισάβετ. Στην οποία εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά της για τον Πέτρο. Την ίδια στιγμή όλοι προσπαθούν να βρουν σε ποια ανήκει η χρυσή ταυτότητα που βρέθηκε. Ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο. Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του Καστρινού και λέει στη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή να χαλαρώσουν με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζεται να μπει στο μοναστήρι σκαρφαλώνοντας. Η Αυξεντία με την Ελισάβετ θάβουν τα οστά στα μνήματα του μοναστηριού. Την ίδια ώρα η καμπάνα χτυπάει για το Ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε τον Πέτρο να καταφέρνει να μπει τη νύχτα στο μοναστήρι για να δει την Ελισάβετ. Κάποιος όμως θα τους δει μαζί και τότε όλα θα αλλάξουν. Ενώ στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Κασσιανή θα έρθει σε αντιπαράθεση με την Ηγουμένη Φιλαρέτη. . Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον. Ο αριθμός του τηλεφώνου του Βίκου θα φτάσει τελικά στα χέρια του Θέμη. Είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει.

Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Μανόλης προσπαθεί να πάρει πληροφορίες από την Αυξεντία για να μάθει περισσότερα για την εκταφή που έκαναν. Το σχέδιο του Μπόγρη φέρνει την Ηγουμένη σε δύσκολη θέση. Ενώ ο Βίκος μιλάει στην Κύρα για το σχέδιο που έχει για τον Θέμη. Η Αγγελική έχει ακόμη έναν μεγάλο καυγά με τον Θέμη. Μετά από αυτό συμφωνεί με την Αλεξία για να κάνουν το ταξίδι στη Γερακιανή που της είχε προτείνει. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Ηγουμένη για το σκηνικό στην Παλιόβρυση και η Αυξεντία φοβάται πως θα αποκαλυφθεί. Έρχεται η στιγμλη που ο Σαράντος μαθαίνει ότι ο πατέρας του είχε αγοράσει τη χρυσή ταυτότητα. Μια έκρηξη γίνεται στο μαγαζί του Θέμη, ενώ το σχέδιο του Βίκου για το ταξίδι στο Παρίσι ναυαγεί.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Αγγελική και η Αλεξία παίρνουν τον δρόμο για τη Γερακιανή, την ώρα που δημοσιογράφοι μεταδίδουν την είδηση για την έκρηξη στο μαγαζί του Καστρινού. Η Πολυξένη ανακαλύπτει τον κρυφό τραπεζικό λογαριασμό του Λευτέρη. Ο Σαράντος καταλαβαίνει ότι βρίσκεται πιο κοντά για να μάθει τι συνέβη στον πατέρα του. Ο Σταυρίνος βοηθά τον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι. Ενώ η Κασσιανή παρατηρεί μια αγιογραφία της Ελισάβετ και μια λεπτομέρεια την βάζει σε σκέψεις. Η Όλγα συνεχίζει να μοιράζει την απογοήτευση σε δόσεις στην Ελισάβετ κι αυτή τη φορά θα της πει για το στοίχημα που έχει βάλει ο Πέτρος. Ο Βίκος μετά από την έκρηξη στο μαγαζί του Καστρινού ελπίζει να έπιασε το σχέδιό του για να χαλάσει τη φήμη του και να διώξει τους πελάτες του.

Το νέο τρέιλερ της σειράς Μαύρο Ρόδο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ