Μαύρο Ρόδο: Η «βόμβα» της Όλγας – η επόμενη ημέρα της έκρηξης στο μαγαζί του Θέμη

Βίκος και Ελισάβετ είναι δύο άνθρωποι με εκρηκτικό χαρακτήρα που δεν σταματούν σε τίποτα προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Οι σημερινές εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» θα επιβεβαιώσουν τις υποψίες μας για τους δύο ήρωες και παράλληλα θα αναδείξουν τα τρωτά σημεία τους.

Παρακινημένος από την αντιπαλότητά του με τον Θέμη -μην ξεχνάμε ότι τον πυροβόλησε- και τον έρωτά του για την Αγγελική, ο Βίκος βάζει βόμβα στο μαγαζί του Καστρινού, ελπίζοντας να προκαλέσει την οικονομική καταστροφή του. Η βόμβα εκρήγνυται προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και το ενδιαφέρον των Μέσων που έχουν στείλει συνεργεία για να καλύψουν το γεγονός.

Και ενώ ο Θέμης ασχολείται με την αποτίμηση των ζημιών, η Αγγελική, που θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε ανάμειξη με τις δραστηριότητες του άνδρα της, αποφασίζει να ακολουθήσει την Αλεξία στη Γερακιανή, κάνοντας έτσι το χατίρι της κόρης της. Φυσικά, η Αγγελική δεν έχει ιδέα ότι ο Βίκος θα έρθει να την βρει και ο δεσμός τους θα γίνει αντιληπτός από τον Πέτρο.

Όμως, η βόμβα στο μαγαζί του Θέμη δεν είναι η μοναδική που θα «σκάσει» σε αυτό το επεισόδιο. Η Όλγα έχει πάθει κόλλημα με τον Πέτρο και δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει το ενδιαφέρον του για την «αδελφή» της. Αφού παρασύρει τον Φραγκίσκο να της πει την αλήθεια, ότι η πολιορκία της Ελισάβετ από τον Πέτρο ξεκίνησε ως ένα στοίχημα ανάμεσα σε φίλους, «ξεφουρνίζει» τα νέα στην κόρη του Λευτέρη.

Το χτύπημα θα είναι μεγάλο για τη νεαρή κοπέλα η οποία, παρά την απόφασή της να ακολουθήσει τον μοναστικό βίο, έχει γοητευτεί από τον νεαρό αρχιτέκτονα. Απασχολεί το μυαλό και την καρδιά της και επηρεάζει αποφασιστικά τη διάθεσή της.

Τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών Βίκου και Όλγας;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ