Μάρω Κοντού: Τα σιχαίνομαι τα παλιά. Περάσανε. Εγώ νομίζω ότι γεννήθηκα σήμερα

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε στο πλατό του «Στούντιο 4» και μίλησε για τι διαφορές επάνω της από το «τότε» στο σήμερα.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο «Στούντιο 4» τη Μάρω Κοντού, με αφορμή το comeback της σταρ στις οθόνες μέσω της καθημερινής σειράς «Η γη της ελιάς».

Μιλώντας για τις αντιδράσεις του κόσμου που συναντάει καθημερινά, η αειθαλής ηθοποιός ομολόγησε: «Ο κόσμος με αγαπάει. Και μερικές φορές αυτή η αγάπη αγγίζει την ενόχληση. Δεν έχω μία στιγμή που να αισθάνομαι ότι είμαι εντελώς μόνη. Ούτε στο σούπερ μάρκετ, ούτε στον δρόμο, ούτε στο κομμωτήριο. Πρέπει να μου μιλήσουν και πρέπει να απαντήσω. Είναι 90% ευχάριστο. Ένα 10% είναι ενοχλητικό».

Και αναφέρθηκε στην παρελθοντολογία, μία ιδιότητα που στο παρελθόν δήλωσε ότι απεχθάνεται.

«Τα σιχαίνομαι τα παλιά. Περάσανε. Εγώ νομίζω ότι γεννήθηκα σήμερα. Με την έννοια ότι σήμερα βλέπω, με αυτά τα μάτια, την εποχή, τους ανθρώπους και τους κρίνω με την πείρα την σημερινή. Σαν να γεννήθηκε μία άλλη – κάθε ημέρα νομίζω ότι είμαι καινούργια».

Η εξήγηση που δίνει είναι απλή. «Ψυχικά νιώθω άφθαρτη. Δεν είχα ποτέ κακίες, ανταγωνισμούς, δεν είχα πάθη και δεν τα θέλω. Δεν με ενδιέφεραν αυτά που έλεγαν για εμένα. Αν ήταν άντρας, έλεγα “καημένε, πόσο κουτός είσαι;”. Αν ήταν γυναίκα, έλεγα “σε λυπάμαι”», είπε η Μάρω Κοντού, η οποία δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της σταρ και μοιραία γυναίκας.

«Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Μιλάμε για τα νιάτα μας. Δεν πρόδωσα επειδή προδόθηκα. Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου, για να συγχίσω τον άνδρα μου. Κόκκινα τριαντάφυλλα με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω, όμως, πως τσάμπα ξοδεύτηκα.

»Είναι σαν όλα αυτά να συνέβησαν σε μια άλλη ζωή, σε μια άλλη. Πολύ αθώα, πολύ ρομαντική, που έφτιαχνε τα σεναριάκια της και ο άλλος αντιλαμβανόταν πιο σεναριάκι έπαιζε και συμπεριφερόταν κατάλληλα. Σήμερα όλα αυτά είναι πολύ νόστιμα, πολύ συμπαθητικά, αλλά είμαι μια άλλη εποχή, μια άλλη Μάρω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ