Μαρίνα Πατούλη: Το μαζικό SMS για τα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη και ο λόγος που δεν πήγε

Για το πάρτι γενεθλίων του πρώην της συζύγου Γιώργου Πατούλη, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Βλάσση Χολέβα μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, αποκαλύπτοντας παράλληλα τις 3 μεγάλες της φοβίες.

Μιλώντας στο MEGA, η κ. Πατούλη αναφέρθηκε αρχικά στον Βλάσση Χολέβα και δήλωσε πως οι δυο τους συνεργάζονται απίστευτα, «υπάρχει χημεία και είμαστε πολύ καλά», ενώ αποκάλυψε πως στην ομάδα τους έχει ενταχθεί και ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά στην πολιτική, είπε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για έναν χώρο ανδροκρατούμενο και δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα βάλει εκ νέου υποψηφιότητα.

«Αν θέλεις να γίνει κάτι πράξη, όπως έλεγε η Θάτσερ, ανάθεσέ το σε μια γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ στα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη»

Μάλιστα, στη συνέχεια η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως έλαβε ένα μαζικό μήνυμα για να παρευρεθεί στα γενέθλια του πρώην συζύγου της, όπως έλαβαν φίλοι και υποστηρικτές του.

«Θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του. Ίσως όμως αυτήν δεν ήταν η κοινή μας επιθυμία. Θέλω να νιώθει χαρούμενος ο Γιώργος Πατούλης με την παρουσία μου, αντιλήφθηκα όμως από το τηλεφώνημα ότι υπήρχαν κάποιες δυσχέρειες» ανέφερε εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο η ίδια δεν παρευρέθηκε.

Όπως είπε, στηρίζει την προεκλογική εκστρατεία του κ. Πατούλη και του εύχεται να είναι υγιής και χαρούμενος.

Παράλληλα, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως φοβάται το σκοτάδι, τη διπροσωπία και τους σκοτεινούς ανθρώπους.

«Όλοι έχουμε νιώσει προδομένοι, αλλά αυτό μου δίνει δύναμη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ