Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ποια είναι η κριτής του DWTS

Το DWTS έκανε λαμπερή πρεμιέρα στο Star και μεταξύ άλλων τα βλέμματα στράφηκαν στην κριτική επιτροπή, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Έτσι, επέστρεψε στη τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας και ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, τόσο με την παρουσία της, όσο και με την οικειότητα που είχε στο πλατό.

Η κριτής του χορευτικού διαγωνισμού είναι το κορίτσι του «3,2,1 ΑΝΤ1» που στιγμάτισε γενιές, όπου παρουσίαζε ενότητες και παιχνίδια της εκπομπής.

Παράλληλα, την έχουμε δει να συμμετέχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, με πιο χαρακτηριστική την σειρά «Άκρως Οικογενειακόν», όπου υποδύθηκε τη γειτόνισσα του «Άρη» (Μέμος Μπεγνής), η οποία ήταν από την Κεφαλονιά.

https://www.instagram.com/p/CVAc0vYsKhf/

Ποια είναι όμως η κριτής του DWTS;

Η ίδια ξεκίνησε χορό σε ηλικία 5 ετών, καθώς έβλεπε σχεδόν καθημερινά τη μητέρα της, χορεύτρια κλασικού χορού, να χορεύει μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, είναι ιδιοκτήτρια σχολής κλασικού και σύγχρονου χορού & Pilates Reformer studio, ενώ είναι δασκάλα χορού, χορεύτρια, χορογράφος και Pilates instructor. Είναι μέλος της Βασιλικής ακαδημίας χορού του Λονδίνου (Royal academy of dancing) – ISTD (Imperial society teachers of dancing), ενώ παροτρύνθηκε να κάνει τα πρώτα βήματα στο χορό από την σπουδαία δασκάλα χορού και πρώην διευθύντρια της Λυρικής σκηνής, Άννα Πέτροβα.

https://www.instagram.com/p/CU5eG5RlLQI/

Επίσης, είναι κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου από το Υπ.Πολιτισμού «ISADORA DUNKAN» και έχει χορέψει και έχει παίξει σε musical και οπερέτες, όπως τα «Grease» «Chicago», «Goodbye girl», «Ερωτόκριτος».

Επιπλέον, συμμετείχε σε ομάδες Σύγχρονου χορού και Flamenco. Το 2018 χόρεψε σύγχρονο χορό με ΑΜΕΑ και επιθυμία της είναι να φτιάξει τη δική της ομάδα χορού. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του «Ωδείου Αθηνών» και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

https://www.instagram.com/p/CUHZxJ5sEPb/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ