Μαριάντα Πιερίδη: Η Ελένη Μενεγάκη είναι ζεν μέσα – έξω

Η τραγουδίστρια και yoga instructor μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» για την οικογένειά της, την φίλη της Ελένη Μενεγάκη και τον ρόλο της γιόγκα στη ζωή τους.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με το τραγούδι, ασχολείται συστηματικά με τη γιόγκα, αποκάλυψε τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη ζωή της φίλης της Ελένης Μενεγάκη.

Με αφορμή την πρόσκληση που είχε απευθύνει κάποια στιγμή στην Ελένη να της κάνει ένα μάθημα, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ -υποθέτουμε λόγω πανδημίας-, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ξύπνησε ξαφνικά το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας για τη γιόγκα. Πόσο μάλλον που η Ελένη Μενεγάκη «παραπονιόταν» για χρόνια για το πόσο δεν της αρέσει η γυμναστική.

«Δεν μύησα εγώ την Ελένη Μενεγάκη στη γιόγκα. Ο σύζυγός της είναι που την έχει βάλει σε αυτό τον τρόπο ζωής. Και έχει αλλάξει τελείως η Ελένη. Για εμένα είναι εκπληκτική. Τώρα είναι μέσα – έξω ζεν η Ελένη» είπε η Μαριάντα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού» τα τελευταία χρόνια έχει τη συνήθεια να ξυπνάει στις έξι το πρωί για να κάνει τις ασκήσεις της πριν ασχοληθεί με τις καθημερινές υποχρεώσεις της.

Δείτε το βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ