Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσε ηχηρό παρών στον χθεσινό τελικό, υποστηρίζοντας σθεναρά τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος σήκωσε τελικά την «κούπα» του «Survivor 2021».

Μετά από την ολοκλήρωση του τελικού στο Άλσος Βεΐκου, η Μαριαλένα μίλησε στους δημοσιογράφους που την περικύκλωσαν.

Βραχνιασμένη από τις ζητωκραυγές, εμφανώς ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, η παίκτρια του reality θέλησε ωστόσο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αναφορικά με τη σχέση της με τον Σάκη.
«Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια, είμαι πολύ συγκινημένη. Είμαι χαρούμενη που σήκωσε την κούπα του Survivor» ήταν οι πρώτες της λέξεις για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ποια πρόταση γάμου; Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση. Αυτό που βλέπατε με τον Σάκη στην τηλεόραση, αυτό ήταν. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο».

Και πρόσθεσε: «Εννοείται πως θα μιλήσω με τους γονείς του Σάκη Κατσούλη. Να χαίρονται τον γιο τους, είναι ένα εξαιρετικό παιδί».

Όσο για τον μεγάλο «απόντα» της βραδιάς, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν επιφυλακτική. «Σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη» είπε στον φακό η παίκτρια που απασχόλησε το πανελλήνιο με την προσωπική της ζωή τους τελευταίους μήνες.

Δείτε τις δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά από τον τελικό:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ