Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η εικοσιπεντάχρονη γυμνάστρια που αποκλείστηκε χθες από τον τελικό του «Survivor 2021». Αφού πρώτα πέτυχε να φτάσει στην τριάδα, βρέθηκε απέναντι από την Ιωάννα Μελέσκου στον καναπέ του «Love it» και άνοιξε την καρδιά της για τον Σάκη, τη μητέρα της και τους συμπαίκτες της γενικότερα.

«Δεν είχα ιδέα ότι ο Σάκης θα έμπαινε στο παιχνίδι. Δεν κάναμε δήλωση συμμετοχής μαζί με τον Σάκη για το “Survivor”. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε και δε μιλάγαμε. Δεν είχαμε επικοινωνία. Μετά τον είδα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ» περιέγραψε η Μαριαλένα την κατάσταση ανάμεσα στην ίδια και τον Σάκη όταν αυτός έκανε την εμφάνισή του στον Άγιο Δομίνικο.

Και παραδέχτηκε: «Γενικά δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα για τον Σάκη. Είχαμε χωρίσει με τον τρόπο που είχαμε χωρίσει, δεν είχαμε μιλήσει ξανά. Μπήκε ο Σάκης με τη Χριστίνα και έπαθα εγκεφαλικό».

Όμως σύντομα συνήλθε. «Μετά, όταν μίλησα με τον Σάκη και τη Χριστίνα… Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι. Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε».
Και ξεκαθάρισε. «Δεν είμαστε μαζί. Toν αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω στο παιχνίδι».

Όσο για το ενδεχόμενο οι δρόμοι τους να διασταυρωθούν ξανά, η Μαριαλένα είναι διστακτική «Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Αν πω το τέλος, είναι τέλος. Στο αγωνιστικό τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί».
Και πρόσθεσε: «Έχουν μιλήσει όλοι για εμάς, εκτός από μένα. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται για τον χωρισμό μας με τον Σάκη. Πραγματικά γελάω. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας».

Τέλος, η Μαριαλένα τόνισε πως δεν συμφωνεί πάντα με τις απόψεις της μητέρας της. «Η μαμά μου όταν βλέπει το παιδί της να είναι στενοχωρημένο, θέλει να το προστατέψει. Έμαθα ότι η μαμά μου φόρτωσε. Είναι πάρα πολύ αθώα. Πολύ αληθινός άνθρωπος, αλλά δεν έχει μέτρο. Δεν φιλτράρει αυτά που λέει. Ό,τι σκέφτεται το λέει. Της είπα να μην ξαναμιλήσει

»Μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω τι έχει περάσει. Φοβήθηκα. Δεν είχε το στοπ, γιατί ντρέπεται να πει όχι. Και η γιαγιά μου είναι μαμά της μαμάς μου. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε τη γνώμη της και συνέχεια τσακωνόμασταν».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ