Μαρία Κίτσου: Τη Λενιώ την ερωτεύτηκα – Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η Μαρία Κίτσου είναι από τις ηθοποιούς που σπάνια επισκέπτονται τα τηλεοπτικά πλατό για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός της δουλειάς τους. Γι’ αυτό και θα τη δείτε να δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Μάλιστα, έχει «πληγώσει» με τη στάση της πολλούς παρουσιαστές και παρουσιάστριες -θα θυμάστε την «απειλή» που εξαπέλυσε πριν από μερικές εβδομάδες η Ναταλία Γερμανού ότι στο τέλος της σεζόν θα κατονομάσει όλους αυτούς που δεν είχαν τη ευγένεια ούτε να απαντήσουν στα μηνύματά της.

Σήμερα λοιπόν η πολύπαθη «Λενιώ» βρέθηκε μετά από καιρό απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη για μια συνέντευξη από τις «Άγριες Μέλισσες» στο …αύριο.

«Την Λενιώ την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή» είπε η ηθοποιός που θα την δούμε το καλοκαίρι στην «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη.

«Την ερωτεύτηκα, με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα.

Δεν ξέρω το φινάλε, τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελευταία επεισόδια, μας έχουν έρθει κάποια μαζεμένα τα οποία δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω. Αυτό που ξέρω γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει, άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου, έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου.

Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ βαρύ να το υποδυθώ όλο αυτό, με επηρέασε. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Τα κάναμε ρεαλιστικά κι εγώ ήθελα να το κάνουμε ρεαλιστικό. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί. Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες κανονικά και το ζητούσα κιόλας. Ήθελα να είναι ρεαλιστικό και να αποτυπωθεί αυτός ο ρεαλισμός στο κοινό, να το νιώσει» φανέρωσε η Μαρία Κίτσου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ