Μαρία Αναστασοπούλου: Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα σχολείο κάθε μέρα

Πρεμιέρα με την Μαρία Αναστασοπούλου έκανε η Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί», σήμερα στον ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του καναλιού αποκάλυψε πως είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στην μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ρίσκο που πήρε ξεκινώντας τη νέα της συνεργασία: «Το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι μια πρόκληση από την αρχή ως το τέλος. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον Γιώργο, ήταν ένα βήμα με αρκετό ρίσκο αλλά τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί λειτούργησε. Για αυτό είναι η ζωή, να παίρνουμε και ρίσκα.

Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Παπαδάκη που κάνει 32 χρόνια αυτή την εκπομπή, το να μπορέσεις να κουμπώσεις και να κάνεις τη δουλειά σου με την ίδια επάρκεια, θέλει προσπάθεια. Ο Γιώργος είναι ένα σχολείο κάθε μέρα», τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου στην Ελίνα Παπίλα.

Παράλληλα η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον σύζυγό της, Γιάννη Κολοκυθά και τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Καθώς αυτό λειτούργησε πολύ θετικά στον γάμο τους, αφού βοηθά για να υπάρχει κατανόηση ανάμεσά τους. Η Μαρία Αναστασοπούλου δήλωσε ότι: «Νομίζω ότι λειτούργησε αρμονικά ότι συμπορεύεσαι με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει τη δουλειά. Το ραδιόφωνο το αγαπάω πάρα πολύ και το κάνω 7 φορές τη βδομάδα. Δεν το αφήνεις άμα κολλήσεις. Είναι σαν τις σχέσεις. Άμα κολλήσεις με κάποιον είναι το αιώνιό σου κόλλημα. Για εμάς είναι το ραδιόφωνο. Για να είμαστε 9 χρόνια μαζί δεν δημιούργησε πρόβλημα που δουλεύαμε μαζί, λειτούργησε πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Σε εμάς λειτουργεί το χιούμορ πολύ καταλυτικά και επειδή οι ρυθμοί είναι όπως είναι, το να είσαι με έναν άνθρωπο λες μια ατάκα, τον κοιτάς στα μάτια και σκας στα γέλια, είναι πολύ σημαντικό», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή Open Weekend έγινε αναφορά στην πρώτη καλεσμένη της εκπομπής «Είμαστε Μαζί»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ