Μαρία Αναστασοπούλου: Αποχώρησε εκτάκτως από το «Καλημέρα Ελλάδα» – τι συνέβη

Οι τηλεθεατές του «Καλημέρα Ελλάδα» που άνοιξαν καθυστερημένα τις συσκευές τους θα απορούν. Για πρώτη φορά από τη αρχή της σεζόν η Μαρία Αναστασοπούλου δεν βρίσκεται στο πλατό στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι, αφού ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου στον Σκάι, είναι καλά και παραμένει στη θέση της.

Απλά, κατά την είσοδό της στο στούντιο, στο τεστ που κάνουν υποχρεωτικά οι συντελεστές των εκπομπών, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Είναι η δεύτερη φορά που η δημοσιογράφος αρρωσταίνει με Covid και, αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, θα την ξαναδούμε στις οθόνες μας την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, εξηγώντας τους λόγους απουσίας της συνεργάτιδάς του από την εκπομπή, ανέλυσε το «πρωτόκολλο» ασφαλείας που ακολουθούν στο στούντιο για να αποφύγουν το ενδεχόμενο να αρρωστήσουν όλοι.

«Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορονοϊό το Μαράκι μας…. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης υποδεχόμενος στο πλατό τον Γιώργο Γρηγοριάδη για να είναι δίπλα του στην υπόλοιπη εκπομπή.

Λίγη ώρα αργότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους συνεργάτες της από το σπίτι της και περιέγραψε την κατάσταση της υγείας της.

«Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ