Μάνος Τσαγκαράκης: Ο Δημητράκης από το «Νησί» παίζει στον «Σασμό»

Ο μικρός «Δημήτρης Λεμονιάς» από το δημοφιλές «Νησί» του Mega επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από την νέα σειρά του Alpha «Σασμός».

Στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του στο «Νησί», σε ηλικία μόλις 10 ετών, ο Μάνος Τσαγκαράκης υποδύθηκε με ξεχωριστή επιτυχία τον Δημητράκι, τον αγαπημένο μαθητή της Ελένης (Κατερίνα Λέχου), φέρνοντας δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών.

Ο νεαρός μαθητής από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης συμμετείχε στο επιτυχημένο σίριαλ, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Θοδωρή Παπαδουλάκη που προβλήθηκε από το «Mega-λο» κανάλι τη σεζόν 2010-2011.Συμπτωματικά, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, εκτός από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη που επιστρέφει στο Mega με τη σειρά «Κομάντα και δράκοι», γυρισμένη και αυτή στην Κρήτη, comeback κάνει και ο Μάνος Τσαγκαράκης.

Αυτή τη φορά ο δεκαοκτάχρονος πλέον νεαρός, ο οποίος ζει μεταξύ Αθήνας -είναι φοιτητής στην Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και της δραματικής σχολής Ίασμος- και Κρήτης έχει έναν μικρό ρόλο στον «Σασμό», την νέας σειρά του Alpha που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη ημέρα προβολής της.

https://www.instagram.com/p/BBfrkXrohsi/?hl=el

https://www.instagram.com/p/BLHM4soD8Xz/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ