Μαίρη Μπάρκουλη εναντίον Δέσποινας Βανδή: Η ανάρτηση – φωτιά

Η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη τα έβαλε με την Δέσποινα Βανδή για τα αρνητικά σχόλιά της στο τελευταίο «J2US».

Η Μαίρη Μπάρκουλη έχει επανειλημμένα δώσει δείγματα του υπερπροστατευτικού χαρακτήρα της σε σχέση με τον γιο της, Νίκο. Την είδαμε να μιλάει γι’ αυτόν στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου πριν από μερικές ημέρες και καταλάβαμε όλοι τη σχέση που συνδέει μητέρα με γιο.

Όμως, όσο αξιέπαινος και αν είναι αυτός ο δεσμός, μερικές φορές οδηγεί σε υπερβολές.
Όπως, για παράδειγμα, η χθεσινή ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.
Αντιδρώντας στην ήπια κριτική της Δέσποινας Βανδή στον γιο της στο τελευταίο «J2US» η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη ξεσπάθωσε και κατηγόρησε την τραγουδίστρια για τραμπουκισμό.

Η ανάρτησή της την οποία στη συνέχεια κατέβασε:
«Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε.

Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει».

Όμως, τι ήταν αυτό που έκανε έξαλλη τη Μαίρη Μπάρκουλη;
Μιλώντας για την ερμηνεία του Νίκου Μπάρκουλη και της Εβελίνας Νικολίζα στην «Κιβωτό» της Καίτης Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή έκανε μερικές επισημάνσεις:
«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι όπως τις άλλες φορές, τύπου “να το πω και αυτό να τελειώνουμε”».

Δείτε πως σχολίασαν το γεγονός οι συντελεστές του «Πρωινού»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ