Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Αλλάζει ώρα από αυτήν την Παρασκευή – Όλες οι λεπτομέρειες

Η κωμωδία είναι γένους θηλυκού στο Mega και ακολουθεί τον ρυθμό του Μουντιάλ από αυτή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, αφού θα προβάλλεται πια στις 22:40. Τα τρία κορίτσια της κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μπαίνουν σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Η καθημερινότητά τους και οι απρόβλεπτες καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν δημιουργούν μια σειρά από αστείες εξελίξεις στη σειρά των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου. Ενώ η σειρά έρχεται με νέα πρόσωπα, τα οποία φέρνουν άλλο αέρα στη ζωή των ηρωίδων. Ένας έρωτας με διαφορά ηλικίας, μία πεθερά που κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της και ένα αναπάντεχο φλερτ που ταράζει την οικογενειακή γαλήνη, θα πρωταγωνιστήσουν στο επόμενο επεισόδιο.

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Παρασκευής:

Μαίρη – Νίκη Λάμη: Είναι βυθισμένη στη θλίψη της για τον χωρισμό της με τον Γιάννη, αλλά ο νεαρός Βύρωνας είναι αποφασισμένος να την κάνει και πάλι ευτυχισμένη.
Μαίρη – Βάσω Λασκαράκη: Η Ζορζέτα νιώθει μεγάλη μοναξιά και έχει την φαεινή ιδέα να μείνει πάνω από τη Μαίρη και το Γιώργο στο ρετιρέ που μόλις ξενοικιάστηκε. Το ζευγάρι φυσικά, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποφύγει αυτήν την καινούρια «συγκατοίκηση».
Μαίρη – Κατερίνα Ζαρίφη: Η Μαίρη πείθεται από τη Βιολέτα να πάνε τελικά μαζί γυμναστήριο. Εκεί, εκτός από τις δυσκολίες των ασκήσεων θα συναντήσει και τον κούκλο γυμναστή, ο οποίος την φλερτάρει.

Πρωταγωνιστούν: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ