Λουκία Παπαδάκη: Κίρα, Βίκος και Θέμης στο Μαύρο Ρόδο είναι από την ίδια στόφα

Η πρωταγωνίστρια του Μαύρου Ρόδου μίλησε στο Mega για το ξεκίνημά της στην υποκριτική την περίοδο που ξεκινούσε η ιδιωτική τηλεόραση. Ο ρόλος της κακιάς Σάντρας την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου δεν την πτόησε για τη συνέχεια στη δουλειά της στο θέατρο και την τηλεόραση. Τώρα την απολαμβάνουμε στον ρόλο της δυναμικής Κύρας στο Μαύρο Ρόδο, οπότε αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της σειράς.

Η Λουκία Παπαδάκη μπήκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας πως βρίσκεται στην καλύτερή της περίοδο: «Διανύω την πιο ξεκούραστη περίοδο της ζωής μου. Όλοι αυτοί οι μύθοι τελικά είναι πραγματικότητα. Τελικά έρχεται η ώρα που δεν σε νοιάζουν πολλά πράγματα. Συνειδητοποιείς πόσο ολοκληρωμένο πλάσμα είναι ο καθένας μας. Είναι πολύ λίγα τα σημαντικά πράγματα που αξίζουν το άγχος μας. Με πολύ ζόρι το κατάλαβα αυτό το πράγμα, μόνο με ζόρι. Τα δύσκολα, οι δοκιμασίες που πρέπει να τις περάσεις, «καλά κάνω και τις περνάω» να λέμε. Μετά βγαίνεις στο φως».

Γνώρισε την επιτυχία αμέσως μόλις αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και η δημοσιότητα τότε ήταν τεράστια: «Εγώ δεν άλλαξα γιατί ήξερα. Δεν ήξερα τι θα συμβεί, κανείς δεν ήξερε, όμως είχα πει στον εαυτό μου ότι ό,τι και να συμβεί, εφόσον θα κάνεις μία δουλειά που θα προβάλλεται, θα σε ξέρει ο κόσμος. Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, αυτό έλεγα στον εαυτό μου. Θεώρησα ότι εάν είμαι τόσο πειστική, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά».

Ενώ ο ρόλος της Κίρας Σπηλιώτη στο Μαύρο Ρόδο είναι ραμμένος πάνω της, και δήλωσε σχετικά: «Δεν θα με ξαφνιάσει τίποτα για το μέλλον της. Η Κίρα είναι μία γυναίκα που δεν εκπλήσσεται πλέον, είναι μία γυναίκα έτοιμη, ψύχραιμη, ενίοτε κυνική. Κουβαλάει πολύ πράγμα πίσω της.

Υπάρχει παρελθόν με τον Καστρινό, δεν ξέρω καθόλου εάν υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν. Η Κίρα, ο Βίκος και ο Θέμης είναι από την ίδια στόφα». Πρόσθεσε δε για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ: «Η Κίρα μαθαίνει για τον έρωτα του εγγονού της, του Πέτρου, για την Ελισάβετ, ούτε αυτό την εκπλήσσει».

Όσα είπε η Λουκία Παπαδάκη στην Ελένη Μενεγάκη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ