Λιάγκας για Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καταπέλτης εναντίον της Μαρίνας Πατούλη, παίρνοντας 100% το μέρος της Δέσποινας Βανδή στο τελευταίο «J2US».

Η Μαρίνα Πατούλη έχει μιλήσει πολλές φορές στο «Πρωινό», ιδιαίτερα μετά από την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
Μένει να δούμε αν θα την… ξαναδούμε μετά από τα όσα είπε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή.

Η αφορμή ήταν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Πατούλη σχετικά με την κριτική που της άσκησε η Δέσποινα Βανδή για την ερμηνεία της στο στο τελευταίο «J2US».
«Όταν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ήρθα για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε “να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο” και ότι αυτό ενοχλεί προσωπικά κάποιο πρόσωπο» είπε στην κάμερα του «Πρωινού» η Μαρίνα Πατούλη.

Και έδειξε με τα λόγια της τη Δέσποινα Βανδή.
«Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα χαρακτηριστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι. Εμένα αυτό δεν με εκφράζει.

»Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου -και δεν μιλάω για όλη την επιτροπή- και ο τρόπος αντιμετώπισης δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μία πορεία ζωής. Βγαίνει εκεί για να εκπληρώσει έναν στόχο. Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια δηλαδή, αυτό» συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία πρόσθεσε ότι ο τέως σύζυγός της ήταν εξαρχής αρνητικός στην προοπτική της συμμετοχής της στο παιχνίδι

Μετά την προβολή των δηλώσεων της διαγωνιζόμενης, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο.
«Διαφωνώ πλήρως με την Μαρίνα, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Βανδή. Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες. Κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία. Αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, πας σε ένα ίδρυμα και τα καταθέτεις και δεν το μαθαίνει κανένας» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ