Λευτέρης Λαζάρου: Η κληρονομιά που του άφησε το «MasterChef»

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το «MasterChef» τότε και τώρα και αποκάλυψε τι κέρδισε από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha «Μεσάνυχτα» τον βραβευμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου για μια συζήτηση από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει το …«MasterChef».

Ο άνθρωπος που μύησε τους Έλληνες στα μυστικά της «ψαγμένης» ψαροφαγίας έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν βλέπει το μαγειρικό reality show στο οποίο έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του το 2010 στο Mega, με συνέπεια πολλοί να εκλάβουν τη στάση του ως μομφή προς την τριάδα των κριτών των τελευταίων χρόνων.

Την εντύπωση αυτή προσπάθησε να απαλύνει ο Λευτέρης Λαζάρου ομολογώντας ότι ούτε όταν μετείχε ο ίδιος έβλεπε την εκπομπή, κυρίως διότι δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση αφού το πρώτο πράγμα που εντοπίζει είναι τα λάθη και οι ατέλειες.

Και αποκάλυψε την πολύτιμη κληρονομιά που του άφησε η θητεία του στο πλατό του «MasterChef». Την φιλία του με τον Γιάννη Λουκάκο και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, τους δύο συναδέλφους του με τους οποίους μοιράστηκε το βάρος της αξιολόγησης των διαγωνιζόμενων και την ικανοποίηση που νιώθει για το γεγονός ότι ο πρώτος νικητής πέτυχε να χαράξει τον δικό του δρόμο στα γαστρονομικά πράγματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ