Λεωνίδας Κακούρης: Το τέλος που θα έδινε στις «Άγριες Μέλισσες» και στον Δούκα Σεβαστό

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε χθες, Τρίτη 10 Μαΐου, στο πλατό του «The 2Night Show» τον Λεωνίδα Κακούρη ο οποίος έκανε εμφάνιση – έκπληξη λίγες εβδομάδες πριν από το οριστικό τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» -μέσα Ιουλίου, αν αληθεύουν οι πληροφορίες από την πλευρά του ΑΝΤ1.

Μιλώντας για τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού, που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη των τηλεθεατών, ο ηθοποιός περιέγραψε το τέλος που θα έδινε ο ίδιος στον ήρωά του.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το συνέχιζα, γιατί έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σενάριο. Παρόλα αυτά θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του, τι πόνο προκάλεσε και πήρε, να το καταλάβει στο τέλος.

Ο Δούκας είχε χτίσει ένα δικό του κώδικα τιμής, πολύ συγκεκριμένο, όπου ήταν δικαστής κι άρχων αυτός. Οπότε τα έκανε όλα σωστά. Γιατί η κοινωνία είναι άδικη και πρέπει να είσαι σκληρός για να μπορέσεις να επιβιώσεις και μπλα μπλα μπλα….

Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι κακός γιατί είναι… κακός. Τι θα πει είναι κακός; Εκτός αν έχει κάτι. Κάτι ψυχασθενικό. Κάτι που τον οδηγεί σε εξάρσεις βίας, θυμού…

Ως ρόλο τον Δούκα Σεβαστό τον αγάπησα πάρα πολύ. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Στην αρχή, μέχρι να καταλάβω και να αποδεχτώ όλο αυτό του έχει γίνει, μου κάθισε λίγο δύσκολο. Αλλά από τη στιγμή που κατάλαβα ότι είναι ένας ήρωας, ένας χαρακτήρας με πάρα πολύ ψωμί, που έχει όγκο από κάτω να ψάξεις να βρεις στοιχεία, κι όλα αυτά έρχονταν με τη σωστή δοσολογία στα σενάρια, τον αγάπησα.

Κι εμείς στην αρχή δεν τους ξέρουμε τους ρόλους, δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά από 10, 15, 20 επεισόδια – διαβάζουμε ένα μικρό κύκλο επεισοδίων και σιγά σιγά, με τις νέες πληροφορίες που έρχονται και τις κουβέντες που γίνονται με τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους, θα μπορέσουμε να δούμε λίγο τον ήρωα. Πάμε ψαχτά.

Τώρα, μετά από τρία χρόνια, μιλούσα με τη Μελίνα (Τσαμπάνη, η σεναριογράφος της σειράς) κι έλεγε ότι, όταν γράφω για τον Δούκα, είναι σαν να γράφω για έναν δικό μου άνθρωπο».

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ