Κρατερός Κατσούλης: Παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά στην υγεία μου

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξήγησε γιατί αποχώρησε από την παρουσίαση εκπομπής στη τηλεόραση.

Ο Κρατερός Κατσούλης εγκατέλειψε την τηλεόραση και συγκεκριμένα την θέση του παρουσιαστή, καθώς αποχώρησε από την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να αποτραβηχτεί.

«Κανονικά πρέπει να κάνουμε μία δουλειά. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω πια να έχω αυτή την αγωνία, να κάνω συνέχεια όλη αυτή την υπέρβαση, προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα της δουλειά μου, την ποιότητα που εγώ θεωρώ ότι οπωσδήποτε πρέπει να έχει. Δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις, αν δεν τις νιώθεις, δεν μπορείς να τις κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Άρα τι κάνεις; Βλάπτεις σοβαρά την υγεία σου. Πέρασα ένα ισχυρό σοκ και παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά στην υγεία μου. Έρχεται ένα σοκ και σου λέει “τι γίνεται;” και λες “τώρα θα το κάνω”. Έτσι έγινε αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ