Κωστής Σαββιδάκης: Είμαι ευγνώμων – Στο Διαφάνι δημιούργησα μια οικογένεια που με στήριξε

Η περιπέτεια της υγείας του Κωστή Σαββιδάκη, γνωστότερου στους τηλεθεατές ως παππά Γρηγόρη από τις «Άγριες Μέλισσες», δεν αποτελεί μυστικό. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για μέρες στο νοσοκομείο Σωτηρία, εμπνέοντας σοβαρές ανησυχίες στους ανθρώπους του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός του.

Ενόψει του φινάλε της σειράς, όπου θα έχει «πολλή δουλειά, πολλές κηδείες» όπως είπε σε άλλη συνέντευξή του, ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου για την ασθένειά του και τους δεσμούς «αίματος» που τον συνδέουν με το καστ και τους υπόλοιπους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» μετά από τρία χρόνια.

Μ.Α.: Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων νοσήσατε από κορονοϊό…

Κ.Σ.: Ναι και μάλιστα πέρασα δύσκολα, χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη για το συγκινητικό ενδιαφέρον του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου επικοινωνούσε διαρκώς με τους γιατρούς και ρωτούσε για την πορεία της υγείας μου.

Είμαι ευγνώμων, έδειξε κι αυτός κι η οικογένειά του μεγάλη ανθρωπιά. Στο Διαφάνι δημιούργησα μια οικογένεια που με στήριξε στην περιπέτειά μου με τον κορονοϊό. Η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό. Αν έχεις την υγεία σου, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ