Κώστας Τσουρός και Αγγελική Ηλιάδη την Τετάρτη με την Ελεονώρα Μελέτη

Ο δημοσιογράφος του Alpha και η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκονται καλεσμένοι στο πλατό του «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στη μία το πρωί.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί αύριο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στη μία το πρωί στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha «Μεσάνυχτα» δύο πρόσωπα στις «παρυφές» της τρέχουσας επικαιρότητας.

Τον Κώστα Τσουρό, παρουσιαστή και δημοσιογράφο, σταθερό συνεργάτη τα τελευταία τρία χρόνια της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται», ο οποίος αποκαλύπτει πως από φιλόλογος βρέθηκε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Από το πρώτο του εκκλησιαστικό ρεπορτάζ στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων της κρατικής τηλεόρασης κι από εκεί στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Ζητά δημόσια για πρώτη φορά συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο, εξηγώντας γιατί και παραδέχεται πως η σχέση του με τον πατέρα του τον οδήγησε σε κρίσεις πανικού. Τέλος, αποκαλύπτει πως σε σχέση του έχει υπάρξει τόσο άπιστος, όσο και απατημένος.

Στη συνέχεια τη θέση απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη παίρνει η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια απαντά σε όλους όσοι τη σχολιάζουν αρνητικά για την εμφάνιση της. Περιγράφει πως είναι να μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά και αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο από τη φιλία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Τέλος, διηγείται την περιπέτεια που έζησε το καλοκαίρι όταν για ένα μήνα έβγαινε συνεχώς θετική στον κορονοϊό με συνέπεια να βρίσκεται σε υποχρεωτική απομόνωση στο σπίτι της μακριά από τα παιδιά της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ