Κωνσταντίνος Καζάκος: Το πρώτο χαστούκι το έφαγα όταν έφυγε η μητέρα μου

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το «τραύμα» της απώλειας της Τζένης Καρέζη.

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα τελευταία «Μεσάνυχτα», ο Κωνσταντίνος Κάζακος μίλησε μεταξύ άλλων για το «βάρος» του ονόματος που φέρει και τις προσδοκίες που γεννάει η καταγωγή του, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο όπου κινείται.

Και φυσικά αναφέρθηκε στον θάνατο της Τζένης Καρέζη όταν ήταν ακόμα νεαρός.
«Ήμουν 23 όταν έφυγε η μητέρα μου. Δύσκολη εποχή. Ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα. Διαλύθηκε το ροζ συννεφάκι. Μέχρι τότε ήμουν ένας άνθρωπος προστατευμένος από τη ζωή. Δεν είχα αντιμετωπίσει καμία δυσκολία. Άλλαξαν πολλά και στο πώς αντιμετωπίζω τον κόσμο και σε εμένα μέσα μου. Μπήκαν κάποια τείχη προστασίας. Προσπαθούσα να κρατήσω τον Κωνσταντίνο καλά και να μην τον αφήσω να πονέσει τόσο πολύ ξανά. Μετά την απώλειά της έγινα περισσότερο δυσπρόσιτος. Τώρα έχω ηρεμήσει. Έχει καταπραϋνθεί το πονεμένο σημείο. Αλλά πιο μικρός ήμουνα…», είπε ο ηθοποιός και μουσικός για το γεγονός που τον σημάδεψε και τον υποχρέωσε να αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι σε πρόσωπα και πράγματα.

Και απαντώντας στην ερώτηση της παρουσιάστριας πως είναι να πενθείς για ένα μύθο, είπε: «Εγώ τη μάνα μου πένθησα. Η Καρέζη ως ηθοποιός ήταν μια μεγάλη απώλεια για όλη την Ελλάδα αλλά δεν με ένοιαζε αυτό καθόλου. Εγώ τη μάνα μου έβλεπα. Και για τον πατέρα μου ήταν μεγάλο ζόρι. Τελικά η ζωή συνεχίζεται. Τώρα είναι ευτυχισμένος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ