Κωνσταντίνος Δανίκας: Ο Φανούρης θέλει οι αδελφές Σταμίρη να είναι ξανά ενωμένες

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» και μίλησε για τον Φανούρη που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τον νονό του Γιώργο Μαρίνο.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας, ο ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει τον ρόλο του προστάτη – άγιου των αδελφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», του μόνου ίσως 100% θετικού ήρωα της σειράς, βρέθηκε σήμερα στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Μιλώντας για τον ρόλο του Φανούρη και τον τρόπο που εξελίσσεται, ο ηθοποιός είπε ότι η αποκάλυψη ότι το παιδί της Δρόσως είναι του Νικηφόρου θα τον κλονίσει σημαντικά καθώς θα αμαυρώσει την εικόνα που είχε για τις τρεις αδελφές που ενωμένες, σαν μια γροθιά, αντιμετωπίζουν μαζί τις αναποδιές.

Οι πράξεις του από τη στιγμή που μαθαίνει το γεγονός κατευθύνονται αποκλειστικά από την επιθυμία του να τις δει ξανά μονιασμένες -δεν θα πάρει το μέρος της μίας εναντίον της άλλης- παρά τον πόλεμο που θα έχει κηρυχθεί ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γιος του μαέστρου Νίκου Δανίκα, αποκάλυψε πως έχει πάρα πολλά χρόνια να δει ή να έχει νέα του νονού του Γιώργο Μαρίνο – οποίος είχε παντρέψει και τους γονείς του. Σύμφωνα με τη δική του ερμηνεία, η εξαφάνιση του showman, όχι μόνο από τη δημοσιότητα, αλλά και από τα πρόσωπα του στενού κοινωνικού κύκλου του, οφείλεται στο ότι θέλει να τον θυμούνται όπως ήταν την εποχή που μεσουρανούσε στη Μέδουσα. «τελευταία φορά τον είδα σε κάποια παράσταση» είπε και συμπλήρωσε ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν ποτέ ο «κλασικός» νονός, «με ενέπνευσε, τον θαυμάζω αλλά δεν είμασταν ποτέ πολύ κοντά».

Τέλος, αναφερόμενος στα γεγονότα γύρω από τα σκάνδαλα σεξουαλικής βίας, λεκτικής και σωματικής κακοποίησης στο θέατρο, ο Κωνσταντίινος Δανίκας εξέφρασε την αντίθεσή του στη στάση κάποιων συναδέλφων του ότι «φέρουμε όλοι ένα μέρος ευθύνης διότι δεν μιλούσαμε». Η ηθοποιός εξήγησε ότι, ακόμα και αν ήταν γνωστό ότι κάποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στις συνεργασίες τους, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια με αυτές τις λεπτομέρειες.

Δείτε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Δανίκα στο «Πρωινό»:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ