Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με εμάς το «Survivor» ήταν πιο αθώο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε τη σύγκριση ανάμεσα στο «Survivor 2021» και σε αυτό που συμμετείχε η ίδια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλατό της εκπομπής του «The 2Night Show» για να της αποσπάσει μυστικά και άγνωστα περιστατικά από τη συμμετοχή της στο «Survivor» πριν από κάποια χρόνια.

Η παρουσιάστρια, απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή αν θα δήλωνε ξανά συμμετοχή στο show, απάντησε αρνητικά. «Δεύτερη φορά; Θεωρώ πως όχι. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Είναι μία φορά στη ζωή».

Και εξήγησε την απόφασή της. «Το είχα πει τότε. Ούτε σκυλιά, ούτε παιδιά, ούτε σχέσεις, ούτε δουλειά, ούτε άγχη. Τώρα δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Όχι από θέμα ανασφάλειας αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αποχωριστώ έτσι εύκολα κάποιον».

Για το αν πιστεύει ότι μπορούν να υπάρξουν ειδύλλια στο παιχνίδι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Οι πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι που δεν υπάρχουν και τα μεγάλα τα έπαθλα και που είναι σοκ του οργανισμού -δεν έχει προλάβει να συνηθίσει- λένε ότι για να γίνει κάτι συνήθεια θέλει περίπου 21 ημέρες, τρεις εβδομάδες και μετά αρχίζει και το παίρνει το μήνυμα το μυαλό. Με την κακουχία, τη δυσκολία και την προσπάθεια για επιβίωση, το φλερτ ήταν το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε. Αλλά, αν αναπτυχθεί κάποιο συναίσθημα, με αυτές τις συνθήκες, θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατό. Γι’ αυτό και η Ευρυδίκη με τον Κωνσταντίνο (Βασάλο), εφόσον άντεξαν εκεί πέρα, θεωρώ ότι όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα».

Για το φετινό «Survivor 2021» η παρουσιάστρια ήταν διστακτική στις κρίσεις της: «Δεν έχω ταυτιστεί με κανέναν παίκτη του φετινού Survivor. Αλλά καταλαβαίνω τι περνάει ο καθένα τους. Στα συμβούλια που πάνε… Αλλά μου κάνει εντύπωση ότι σε εμάς το “Survivor” ήταν πιο αθώο.
Μαγειρεύαμε μαζί. Ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα βλέπω ότι ο καθένας παίρνει τις προμήθειές του, μαγειρεύει όποτε θέλει. Επίσης βλέπω περισσότερο φαγητό. Έχω δει κάτι γεύματα… Έχασα 10 κιλά σε δύο μήνες ακριβώς».

Τέλος, αποκάλυψε πια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της στον Άγιο Δομίνικο. «Η πιο δύσκολη στιγμή που νομίζω δεν προβλήθηκε ήταν ένα βράδυ που πεινάγαμε πάρα πολύ και δεν είχαμε προμήθειες. Είχαμε πιάσει πεταλίδες από τη θάλασσα και εννοείται τις φάγαμε. Εγώ δηλητηριάστηκα, το βράδυ έβρεχε, είχα βγει έξω, είχαμε από μία αλλαξιά ρούχα, κοιμήθηκα ελάχιστα με βρεγμένα ρούχα που στέγνωναν επάνω μου. Δεν υπήρχαν φώτα, δεν ήθελα να ξυπνήσω κανέναν γιατί όλοι στην καλύβα κοιμόντουσαν. Το πρωί μου κάναν ένεση διότι είχα βγάλει εξανθήματα σε όλο μου το σώμα, πόναγα για μία ώρα, με έτρωγε όλο μου το σώμα κι είχα κρυώσει κιόλας».

Στο ερώτημα Τριαντάφυλλος ή Πάνος Καλίδης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέφυγε να πάρει θέση. «Ο Τριαντάφυλλος είναι από τη Ρόδο (τόπο καταγωγής της). Μου αρέσει που κρατάει ο Πάνος Καλίδης στο παιχνίδι κι έχει εξελιχθεί και πάρα πολύ» ήταν το σχόλιό της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ