Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε αν είναι έγκυος – «Τα παιδιά είναι ευλογία»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος. Όλα όσα αποκάλυψε για τον σύντροφό της.

Η ανανεωμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» και απάντησε για πρώτη φορά, στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο…

«Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα και εγώ την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα και εγώ να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Λέω, κάτι ξέρουν! Και… κάνω, κάνω αλλά δεν είμαι. Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή η εγκυμοσύνη, τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω όλο αυτό. Εννοείται πως θέλω. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν ξέρω πως βγήκε κάτι τέτοιο. Μας παίρνουν και οι οικογένειές μας. Είναι ένα λεπτό ζήτημα».

Όσο αφορά στον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Με τον Βασίλη είμαστε καλά. Είναι πολύ καινούργιο αυτό το συναίσθημα και το εξωτερικεύω αυθόρμητα. Με τον Βασίλη ζω αυτά που άκουγα από τις φίλες μου και τα έβλεπα υπερβολικά σε μια σχέση. Τώρα μου φαίνονται φυσιολογικά.

Με τον Βασίλη μένουμε μαζί ταιριάζουμε και συνυπάρχουμε όμορφα μέσα στο σπίτι. Έχουμε τα σπίτια μας αλλά συζούμε. Με τον Βασίλη όσες φορές κι αν έχουμε διαφωνήσει για κάποια πράγματα, πάντα κοιμόμαστε μαζί».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ