Κονδυλάτος: Έκλεψα φαγητό στο Survivor 2021 – Έψαχνα στα σκουπίδια

Ο Περικλής Κονδυλάτος περιέγραψε την εμπειρία που έζησε στο Survivor 2021 και αποκάλυψε πως «έψαχνα στα σκουπίδια για να βγω φαγητό, έφαγα από κάτω κι έκλεψα κιόλας».

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία που έζησε στο Survivor 2021.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και διευκρίνισε ότι το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισε, ήταν η πείνα.

«Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η αίσθηση της πείνας. Έψαχνα στα σκουπίδια για να βγω φαγητό, έφαγα από κάτω κι έκλεψα κιόλας. Ξέφυγα από τους ανθρώπους της παραγωγής, άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανικόπιτα. Πάντα μοιραζόμουν τα φαγητά που έβρισκα. Δεν θέλω να πω με ποιον μοιράστηκα τη λουκανικόπιτα. Επίσης, βρήκα φαγητά και δεν τα έφαγα, τα έδωσα σε άλλους», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε πως είχε δεθεί αρκετά με τους συμπαίκτες του και δήλωσε πως «έχω δεθεί πάρα πολύ με τα παιδιά, εγώ μπήκα σαν άνθρωπος μέσα σε αυτό το show. Τους αγαπώ και θέλω να είναι καλά. Μου έλειπαν από το πρώτο βράδυ. Ήρθαμε πολύ κοντά σαν άνθρωποι, σαν ψυχές και αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ δυνατό. Είναι πολύ δυνατά τα συναισθήματα. Προς όφελος της ομάδας ένιωθα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα και να τα ακολουθήσουμε. Προσπαθούσα να τους βάλω σε πρόγραμμα και φαινόμουν σαν κακός μπαμπάς».

Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε στις κόντρες που είχε με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 2021 και γιατί ψυχράνθηκε η σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Το Survivor δεν είναι παιχνίδι, είναι μια αλήθεια. Ήταν ανακουφιστικά τα αιχμηρά μου σχόλια, ξέρω ότι ήμουν υπερβολικός. Ο Τριαντάφυλλος μου έσπαγε τα νεύρα, ήταν κουραστικός, αλλά είναι καλό παιδί. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τη σχέση μου με την Ανθή. Σταμάτησε να μου μιλάει και είναι πολύ δύσκολο όταν συμβαίνει αυτό μέσα στο παιχνίδι», είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ